מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



מעשנת גז - הגיעה בשעה טובה. חוות דעת + תמונות


עמוד 1 מתוך 3
עבור לעמוד  1  |  2  |  3  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
Elad8 (Elad A)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2006
הבעות תודה: 406
מספר הודעות: 5992

 #1  נשלח: א' 13/07/2014 1:40

מגניב, תתחדש. עד מעושן יוצא הטעם של הבשר?
_________________
אלעד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
noam3039
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2013
הבעות תודה: 478
מספר הודעות: 3345

 #2  נשלח: א' 13/07/2014 6:31

תתחדש מהמעשנת
ואני ממתין כבר לרשמים הבאים
בהצלחה

_________________
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
מספיקלי
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Oct 03, 2010
הבעות תודה: 115
מספר הודעות: 2194

 #3  נשלח: א' 13/07/2014 7:28

באמת נראה פנטסטי וטעים.
האם באותה הנגלה (מבחינת הזמן והעצים) יכלת לעשן במקביל נתחים נוספים?
או ש"יותר בשר" מצריך יותר עשן?

_________________
אינני מנוי הוט/יס

+K1 עם DVB וK17.6.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobbi (קובי ויסמן)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Dec 17, 2004
הבעות תודה: 276
מספר הודעות: 3790

 #4  נשלח: א' 13/07/2014 7:46

זה בריא הדבר הזה ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rberkner
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 28, 2005
הבעות תודה: 14
מספר הודעות: 370

 #5  נשלח: א' 13/07/2014 11:03

נראה טעים מאוד ומתאים להיום בערב למשחק של ארגנטינה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
psibeast
חבר ותיק
חבר ותיק


הצטרף בתאריך:
  Dec 02, 2005

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 156
מספר הודעות: 1892

 #6  נשלח: א' 13/07/2014 11:40

איך כמות העשן שיוצאת מהמעשנת בזמן העבודה?
כלומר, עד כמה בעיות יכולות להיות משכנים שמתלוננים על עשן?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
מספיקלי
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Oct 03, 2010
הבעות תודה: 115
מספר הודעות: 2194

 #7  נשלח: א' 13/07/2014 12:41

מתי תתחיל לקבל הזמנות ומשלוחים?
_________________
אינני מנוי הוט/יס

+K1 עם DVB וK17.6.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Shayosef (שי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Apr 07, 2007

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 254
מספר הודעות: 5882

 #8  נשלח: א' 13/07/2014 19:03

Wow אהבתי
_________________
שי
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Aug 08, 2010
הבעות תודה: 32
מספר הודעות: 697

 #9  נשלח: א' 13/07/2014 20:26

תתחדש ותהנה.
מריחים עד לפה את הריח

_________________
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 913
מספר הודעות: 5561

 #10  נשלח: ב' 14/07/2014 9:37

נראה יפיפה גם המעשנת וגם התוצאה.

גם אני מתחיל לחשוב על מעשנת. שכן שלי בנה משהו מדוד חשמל ואני מנסה להבין איך לעשן בעזרתו.

התוצאה נראית ממש מגרה, עשית אותי רעב לבשר בשעה תשע וחצי בבוקר ..... ממש שיא!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 71
מספר הודעות: 1658

 #11  נשלח: ב' 14/07/2014 10:29

דוד חשמל זאת בחירה איומה עם כל החומרים שממנו עשוי הציפוי הפנימי. עדיף כבר חבית ברזל.
_________________
72o
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 913
מספר הודעות: 5561

 #12  נשלח: ב' 14/07/2014 10:44

שמקלפים את החומרים וגם את הציפוי הפנימי נשארים עם חבית ברזל די עבה.

וזה מה שהשכן שלי עשה

תכלס אין זכר מהציפויים של הדוד (יכול להיות שזה דוד שמש )
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
moshikantebi (Moshik Antebi)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 11, 2007
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 210

 #13  נשלח: ב' 14/07/2014 18:40

נתח הבשר נראה מעולה.
הבעיה עם מעשנות ברזל, זה החוסר בבידוד טרמי, דהיינו איבוד החום תוך כדי בישול , במיוחד בחום נמוך.
יצא לי לטעום נתח חזה עוף שהושרה במרינדה, ועושנה ב Grill Dome.
טעם מעולה.

Grill Dome זה מעשנת (אבל בקלות יכולה להיות גריל פחמים רגיל), ממשפחת Kamado Grill' העשויה מקרמיקה מיוחדת בעובי 3.8 ס"מ!!!
איבוד החום הוא מינימאלי ושמירה על העסיסיות של הבשר המתבשל היא מקסימאלית.
בנוסף ע"י סגירת הפתח התחתון ועליון, חונקים את האש, ושומרים את הפחמים לפעם הבאה.

בארה"ב היא עולה כ 850$ מעניין כמה זה עולה בארץ.
לאחר הטעימה, מתחיל לחסוך כדי שתהייה לי אחת כזו.

מושיק



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Chura
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jan 20, 2005

מיקום: Privilege 15
הבעות תודה: 233
מספר הודעות: 4380

 #14  נשלח: ב' 14/07/2014 23:21

נראה מצויין, כמעט חצות ואני נראה לי מדליק את הגריל לזרוק משהו בגללך!
ללא ספק, במעבר לבית פרטי דבר ראשון שאקנה.

_________________
Configure Terminal
[LinkedIn]
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
mp3lll
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

הצטרף בתאריך:
  Sep 26, 2007
הבעות תודה: 1030
מספר הודעות: 20472

 #15  נשלח: ב' 14/07/2014 23:22

מה שעתיים לסטייק?? אני רעב כעת!
ףנראה מגניב.

_________________
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד  1  |  2  |  3  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht