מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



שידרוג משמעותי לסינגלים


עמוד 2 מתוך 2
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 
   פורומים > קפה > מכונות ידניות ומטחנות
מחבר הודעה
גונן
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Sep 18, 2010

מיקום: חדרה
הבעות תודה: 112
מספר הודעות: 823

 #16  נשלח: שבת 11/10/2014 21:08

אה , הבנתי . . .

אפשרי לביצע גם מאלומיניום

הוא קל מאוד לעיבוד , וזול יחסית .



גונן .
פרופיל | שלח הודעה | חפש
nir212 (Nir Avraham)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 06, 2014
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 35

 #17  נשלח: שבת 11/10/2014 21:16

ניתן אבל לאלומיניום יש תכונות שאני אישית לא אוהב במטבח וגם במוצר הוא משחיר לא מבריק רך ולכן רגיש למכות ועיוותים. אם היה לי חומר גלם מתאים במידות הכל היה מנרוסטה.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
urich
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jun 25, 2011
הבעות תודה: 47
מספר הודעות: 375

 #18  נשלח: שבת 11/10/2014 22:44

מגניב להסתכל על הנוקבוקס עם כל העוגיות השלמות
פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobbi (קובי ויסמן)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Dec 17, 2004
הבעות תודה: 295
מספר הודעות: 3916

 #19  נשלח: שבת 11/10/2014 22:57

הי
לא הבנתי מה המטרה ? האם בעזרת המתקן ניתן בעצם לחלוט כמות של 9 גרם בשל היכולת לדחוס בקוטר הפנימי הקטן ?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
TsurTriger (צור טריגר)
כתב צילום
כתב צילום

הצטרף בתאריך:
  Nov 02, 2010

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 248
מספר הודעות: 1912

 #20  נשלח: שבת 11/10/2014 23:23

גם אני קצת פספסתי את הרעיון מאחורי כל העסק...
אשמח להסבר מפורט ואיטי, כזה שעושים לגולנצ'יק שיבין.

_________________
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
פרופיל | שלח הודעה | חפש
nir212 (Nir Avraham)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 06, 2014
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 35

 #21  נשלח: שבת 11/10/2014 23:27

מנות כפלות תמיד מצליחות מנות בודדות טיפה יותר מורכבות במילוי ובדחיסה ובסופו של דבר בהחידות ומיצוי השוט.
המתקן היה ניסיוני אצלי ודי מהר נהיה בשימוש יום יומי, אני חולט ומקבל תוצאות טובות למנות של 7-9 גרם (הדחיסה בקוטר הפנימי של הסלסלה).
פרופיל | שלח הודעה | חפש
TsurTriger (צור טריגר)
כתב צילום
כתב צילום

הצטרף בתאריך:
  Nov 02, 2010

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 248
מספר הודעות: 1912

 #22  נשלח: א' 12/10/2014 13:52

זה ידוע שהמנות הכפולות מצליחות יותר טוב להפיק את המיטב מהקפה, בעיקר בגלל הכמות והעיצוב של הסלסלה.
אני עדיין מנסה להבין מה השדרוג שעשית לתהליך\דחיסה\סלסלה כך שעכשיו הקפה יוצא לך יותר טוב.

ד.א, אני עם הסלסלה הרגילה של בזארה שהגיעה עם הג'יוליה, שם כמות של כ9-10 גרם ומקבל שוטים כאלה די בעקביות בלי שידרוגים או מתאמים כלשהם:
כך, שאני אשמח להבין איך מה שעשית יכול לשפר את השוטים עוד יותר.




_________________
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
פרופיל | שלח הודעה | חפש
nir212 (Nir Avraham)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 06, 2014
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 35

 #23  נשלח: א' 12/10/2014 15:02

זה לא שהמצאתי את הגלגל. השילוב של המוביל שגורם לכל 9 הגרם להתנקז לתוך החור הקטן והטמפר בקוטר של המוביל שגורם לדחיסה אחידה של המנה כל פעם מחדש ועל הדרך החיסכון בלכלוך מהקפה מסביב למטחנה. לי אישית משדרג את החוויה של המנה הבודדת.

מעבר לזה אין לי הסבר יותר מדעי מה גורם לשיפור בשוט. מאוד יכול להיות שרק עכשיו אני מגיע לשוט בסטנדרט שאתה רגיל להפיק בלי כל הטררם מסביב שזה אומר שעם עוד טיפה תרגול הייתי מצליח גם בלי כל זה (למרות שזה לא הרבה וגם די נחמד מעצם ההתעסקות בנושא).
פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobbi (קובי ויסמן)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Dec 17, 2004
הבעות תודה: 295
מספר הודעות: 3916

 #24  נשלח: ו' 17/10/2014 19:58

אין לקנות טמפר קטן כך שיתאים לחלק הפנימי של הסלסלה ?
אצלי בבזרה הבעיה שונה, גם אם אני טוחן את הקפה ב k3 בדרגה הכי קטנה אם לא אטחן כ 12 גרם לסלסה אזי הקפה יזרום מהר מידי, כ 15 שניות לשוט. אני לא חושב שזה בגלל שאני לא דוחס מספיק אלא בגלל שלא ניתן לטחון דק יותר.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
nir212 (Nir Avraham)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Apr 06, 2014
הבעות תודה: 4
מספר הודעות: 35

 #25  נשלח: שבת 18/10/2014 10:19

יש בשוק טמפר קטן יותר (הטמפר לא באמת צריך להיכנס לתוך החור הקטן) ואם יש לך בזרה אז גם הטמפר מפלסטיק יהיה טוב.
בקשר לזמן החליטה וקצב הזרימה יכול להיות שאחד הפרמטרים האחרים שלך לא תקין כי ממש לא נראה לי ש K3 לא תגיע לרמת הטחינה הנחוצה.
באיזה סוג קפה אתה משתמש?
הוספתי סרטון של החליטה אולי משהו בתהליך יוכל לעזור לך.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
TsurTriger (צור טריגר)
כתב צילום
כתב צילום

הצטרף בתאריך:
  Nov 02, 2010

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 248
מספר הודעות: 1912

 #26  נשלח: שבת 18/10/2014 16:43

דלקה (או ניר, אני כבר מבולבל... יד של גבר בצילום מנגד שם של בחורה),
אם המטחנה היא רציפה מבחינת כיוון, אני אישית היתי מזיז עוד מילימטר לטחינה דקה יותר. לזרימה טיפה איטית יותר. אבל זה כבר עניין של טעם אישי. בסה"כ נראה בסדר גמור.

וגם לי לא נשמע הגיוני להגיע למצב שהK3 לא מצליחה "לחנוק" את המכונה.

_________________
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > מכונות ידניות ומטחנות עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht