רכישת מנגל גז חדש .....

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
AlonGoldfiz (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 150
הצטרף: ספטמבר 2015
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

רכישת מנגל גז חדש .....

נושא שלא נקרא #1 

שלום לכולם

עמדתי ממש לפני רכישה של מנגל GrandHall מדגם Elite עם 4 להבות ואז אמרתי יאללה נעשה עוד קצת חושבים.
מצאתי את האתר שלכם וגיליתי שרבים וטובים ממני סובלים מנזילות קשות של שומנים על הרצפה וכנראה שאין לכרמל דירקט פיתרון הולם לבעיה (מריחת סיליקון היא לא פתרון מבחינתי).

מאחר ש GrandHall ירד מהפרק ו Napoleon ממש ממש יקר.

אשמח מאוד לקבל המלצות למנגל איכותי בעלות של 4000 - 5000 ש״ח , עדיף כמה שיותר גדול.

יש למישהו חוות דעת על Char Broil ?

תודה מראש, אלון

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
הודעות: 20360
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

חייב 4 להבות?
כי לדעתי נפוליאון 3 להבות נכנס בתקציב.
היית בכרמל דיירקט?
נראה לי שכדאי לך לגשת ולדבר איתם על מחיר ולציין שאתה מגיע דרך הפורום

בהצלחה
העם דורש..... כל מיני דברים

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
הודעות: 16943
הצטרף: יולי 2008
נתן תודות: 1001 פעמים
קיבל תודות: 2180 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0


קצת מעל 5000 ש"ח אבל ליגה לאומית.

keystone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1023
הצטרף: נובמבר 2007
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

רק ש.ד.ר.

בתקציב הזה אתה נשאר עם עודף (למנגל ברוחב מטר, 9 מבערים).
אילו מנגלים מקצועיים, טובים בהרבה מכל מה שיש בשוק של החברות המצועצעות עד 10K.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4185
הצטרף: ספטמבר 2007
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 519 פעמים

Re: רכישת מנגל גז חדש .....

נושא שלא נקרא #5 

AlonGoldfiz כתב:שלום לכולם

עמדתי ממש לפני רכישה של מנגל GrandHall מדגם Elite עם 4 להבות ואז אמרתי יאללה נעשה עוד קצת חושבים.
מצאתי את האתר שלכם וגיליתי שרבים וטובים ממני סובלים מנזילות קשות של שומנים על הרצפה וכנראה שאין לכרמל דירקט פיתרון הולם לבעיה (מריחת סיליקון היא לא פתרון מבחינתי).

מאחר ש GrandHall ירד מהפרק ו Napoleon ממש ממש יקר.

אשמח מאוד לקבל המלצות למנגל איכותי בעלות של 4000 - 5000 ש״ח , עדיף כמה שיותר גדול.

יש למישהו חוות דעת על Char Broil ?

תודה מראש, אלון
...
1. ממליץ לדבר עם כרמל לגבי בעית הטפטופים האם עדיין קיימת ואו שאולי נפתרה כבר בדגמים החדשים, סה"כ המוצרים להם מוצלחים והשירות מצוין . אני משוכנע שתמצא איתם מכנה משותף
·

YoniFridman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 137
הצטרף: אוגוסט 2014
מיקום: חיפה
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

Broil King Signet 20

נושא שלא נקרא #6 

שלום,

ממליץ על הגריל שבכותרת - מדובר בגריל גז מעולה מתוצרת קנדה. נמצא אצלה כ-9 חודשים ואני ממש מרוצה. אני רכשתי אותו ב-3,290 ש"ח כולל כיסוי, בלון פיקסי (שקוף) ווסת. באמישרגאז - אחריות ל-5 שנים.

תראה סקירות של המוצר באינטרנט - חוות דעת חיוביות מאוד ואני מצטרף להמלצה

AlonGoldfiz (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 150
הצטרף: ספטמבר 2015
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

נושא שלא נקרא #7 

ראשית תודה לכל הממליצים ובמיוחד ל -KeyStone

ביקרתי היום ב ש.ז.ר , מדובר במפעל משפחתי שהתחיל לייצר גרילים לפני שרוב חברי הפורום פה נולדו .......
בקיצור קניתי גריל 6 מבערים באורך של 70 ס״מ (ישנה גם אופציה של מטר, נראה לי גדול מידי).
מדובר בגריל איכותי מאוד, הכל כולל הכל נירוסטה 304.
גריל מקצועי ויפה, השקעתי במכסה איכותי יותר, למרות שמדובר באביזר ליופי בלבד, אין שום סיבה ולא מומלץ בכלל לסגור את הגריל בזמן פעולה, אבל בכל זאת בא לי להתפנק.

מדובר בגריל איכותי אומנם פחות מצועצע מהגרילים הסטנדטים במחיר שפוי בהחלט.

המחיר הרשמי של הגריל הוא כ 2900 ש״ח עם מכסה סטנדרטי, תוספת למכסה "מהודר״ כ 1500 ש״ח.

שילמתי במזומן ואחרי משא ומתן קיבלתי מחיר טוב בהרבה מהמחירים הנ״ל, אך זה לא לפרסום כאן.

אני בשלבי בנייה של מטבח חוץ, מבטיח תמונות בהמשך, ככה זה נראה כרגע:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
הודעות: 20360
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

נושא שלא נקרא #8 

תתחדש.

לא לסגור מכסה?
הפוך, לסגור ולפתוח כשצריך
העם דורש..... כל מיני דברים

AlonGoldfiz (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 150
הצטרף: ספטמבר 2015
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

נושא שלא נקרא #9 

sam22 כתב:תתחדש.

לא לסגור מכסה?
הפוך, לסגור ולפתוח כשצריך
...
·לא לסגור בכלל בזמן שמשתמשים בגריל, לא באמת צריך מכסה בגרילים מקצועיים, המטרה היחידה שלו היא להגן מהגשם, שמש וכאלו.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
הודעות: 20360
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

נושא שלא נקרא #10 

אני שמעתי, שדווקא רצוי אחרת.
אולי תלוי מה מכינים
העם דורש..... כל מיני דברים

YoniFridman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 137
הצטרף: אוגוסט 2014
מיקום: חיפה
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

נושא שלא נקרא #11 

בוודאי שמומלץ לסגור את המכסה כי זה שומר על אחידות החום בצלייה. מעבר לכך, ישנן שיטות צלייה המחייבות מכסה סגור - למשל צלייה עקיפה של נתחים שלמים.

keystone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1023
הצטרף: נובמבר 2007
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

נושא שלא נקרא #12 

חברים,
אין צורך לסגור מכסה בגרילים הנ"ל - הם חזקים ושומרים על חום באופן מצויין.
סגירת מכסה באה לפצות על דברים אחרים, שפשוט לא קיימים בגרילים מקצועיים.

אני דווקא מעדיף מכסה שטוח יותר מהסטנדרטי, כי חוץ מלהיות כיסוי, אין בו שימוש ממשי.

לגבי ה broil king הנ"ל שראיתי שנדחף בכמה הודעות - זו לא אותה ליגה. חבל להזכיר את השם הזה במחיר הזה.

אבי נותן שירות נהדר.
כבר שנים שאני מפנה אליו אנשים - ההמלצה שלי היא ללכת לראות.
לא נתקלתי במישהו שראה גריל שלהם עובד ולא קנה.

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 539
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

נושא שלא נקרא #13 

סגירת מכסה בגריל היא לא "צורך" היא שיטת בישול.

keystone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1023
הצטרף: נובמבר 2007
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

נושא שלא נקרא #14 

agnostic כתב:סגירת מכסה בגריל היא לא "צורך" היא שיטת בישול.
...
נכון - זו שיטת בישול שבינה לבין המושג גריל אין שום קשר.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
הודעות: 16943
הצטרף: יולי 2008
נתן תודות: 1001 פעמים
קיבל תודות: 2180 פעמים

נושא שלא נקרא #15 

keystone כתב:
...
...
נכון - זו שיטת בישול שבינה לבין המושג גריל אין שום קשר.
...
·

חחחחח חחחחח

במנגל שברשותי הצליה מתבצעת במכסה סגור והתוצאות מדהימות וטעימות.

שצולים במכסה סגור החום עוטף את הבשר והצליה, פשוט איכותית .

מי שאוהב לעמוד ולהתבונן בבשר בזמן הצליה שירכוש גריל שעובד עם מכסה פתוח , שיש לו המון BTU חחחחח

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”