מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



רכישת מנגל גז חדש .....


עמוד 1 מתוך 2
עבור לעמוד  1  |  2  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
AlonGoldfiz (Alon Goldfiz)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2015
הבעות תודה: 26
מספר הודעות: 141

 #1  נשלח: ג' 08/09/2015 8:59
רכישת מנגל גז חדש .....

שלום לכולם

עמדתי ממש לפני רכישה של מנגל GrandHall מדגם Elite עם 4 להבות ואז אמרתי יאללה נעשה עוד קצת חושבים.
מצאתי את האתר שלכם וגיליתי שרבים וטובים ממני סובלים מנזילות קשות של שומנים על הרצפה וכנראה שאין לכרמל דירקט פיתרון הולם לבעיה (מריחת סיליקון היא לא פתרון מבחינתי).

מאחר ש GrandHall ירד מהפרק ו Napoleon ממש ממש יקר.

אשמח מאוד לקבל המלצות למנגל איכותי בעלות של 4000 - 5000 ש״ח , עדיף כמה שיותר גדול.

יש למישהו חוות דעת על Char Broil ?

תודה מראש, אלון
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
sam22
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  Nov 30, 2006

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 823
מספר הודעות: 20208

 #2  נשלח: ג' 08/09/2015 9:15

חייב 4 להבות?
כי לדעתי נפוליאון 3 להבות נכנס בתקציב.
היית בכרמל דיירקט?
נראה לי שכדאי לך לגשת ולדבר איתם על מחיר ולציין שאתה מגיע דרך הפורום

בהצלחה

_________________
העם דורש..... כל מיני דברים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
istarmini (יואב)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

הצטרף בתאריך:
  Jul 13, 2008
הבעות תודה: 1766
מספר הודעות: 15348

 #3  נשלח: ג' 08/09/2015 9:15

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Foru...


קצת מעל 5000 ש"ח אבל ליגה לאומית.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
keystone
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2007
הבעות תודה: 44
מספר הודעות: 1023

 #4  נשלח: ג' 08/09/2015 10:18

רק ש.ד.ר.

בתקציב הזה אתה נשאר עם עודף (למנגל ברוחב מטר, 9 מבערים).
אילו מנגלים מקצועיים, טובים בהרבה מכל מה שיש בשוק של החברות המצועצעות עד 10K.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Mad-Dog
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Sep 15, 2007
הבעות תודה: 467
מספר הודעות: 3708

 #5  נשלח: ג' 08/09/2015 10:29
Re: רכישת מנגל גז חדש .....

AlonGoldfiz כתב:
שלום לכולם

עמדתי ממש לפני רכישה של מנגל GrandHall מדגם Elite עם 4 להבות ואז אמרתי יאללה נעשה עוד קצת חושבים.
מצאתי את האתר שלכם וגיליתי שרבים וטובים ממני סובלים מנזילות קשות של שומנים על הרצפה וכנראה שאין לכרמל דירקט פיתרון הולם לבעיה (מריחת סיליקון היא לא פתרון מבחינתי).

מאחר ש GrandHall ירד מהפרק ו Napoleon ממש ממש יקר.

אשמח מאוד לקבל המלצות למנגל איכותי בעלות של 4000 - 5000 ש״ח , עדיף כמה שיותר גדול.

יש למישהו חוות דעת על Char Broil ?

תודה מראש, אלון

1. ממליץ לדבר עם כרמל לגבי בעית הטפטופים האם עדיין קיימת ואו שאולי נפתרה כבר בדגמים החדשים, סה"כ המוצרים להם מוצלחים והשירות מצוין . אני משוכנע שתמצא איתם מכנה משותף
·
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
YoniFridman (Yoni Fridman)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 20, 2014

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 12
מספר הודעות: 137

 #6  נשלח: ג' 08/09/2015 11:21
Broil King Signet 20

שלום,

ממליץ על הגריל שבכותרת - מדובר בגריל גז מעולה מתוצרת קנדה. נמצא אצלה כ-9 חודשים ואני ממש מרוצה. אני רכשתי אותו ב-3,290 ש"ח כולל כיסוי, בלון פיקסי (שקוף) ווסת. באמישרגאז - אחריות ל-5 שנים.

תראה סקירות של המוצר באינטרנט - חוות דעת חיוביות מאוד ואני מצטרף להמלצה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
AlonGoldfiz (Alon Goldfiz)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2015
הבעות תודה: 26
מספר הודעות: 141

 #7  נשלח: ג' 08/09/2015 21:45

ראשית תודה לכל הממליצים ובמיוחד ל -KeyStone

ביקרתי היום ב ש.ז.ר , מדובר במפעל משפחתי שהתחיל לייצר גרילים לפני שרוב חברי הפורום פה נולדו .......
בקיצור קניתי גריל 6 מבערים באורך של 70 ס״מ (ישנה גם אופציה של מטר, נראה לי גדול מידי).
מדובר בגריל איכותי מאוד, הכל כולל הכל נירוסטה 304.
גריל מקצועי ויפה, השקעתי במכסה איכותי יותר, למרות שמדובר באביזר ליופי בלבד, אין שום סיבה ולא מומלץ בכלל לסגור את הגריל בזמן פעולה, אבל בכל זאת בא לי להתפנק.

מדובר בגריל איכותי אומנם פחות מצועצע מהגרילים הסטנדטים במחיר שפוי בהחלט.

המחיר הרשמי של הגריל הוא כ 2900 ש״ח עם מכסה סטנדרטי, תוספת למכסה "מהודר״ כ 1500 ש״ח.

שילמתי במזומן ואחרי משא ומתן קיבלתי מחיר טוב בהרבה מהמחירים הנ״ל, אך זה לא לפרסום כאן.

אני בשלבי בנייה של מטבח חוץ, מבטיח תמונות בהמשך, ככה זה נראה כרגע:



| פרופיל | שלח הודעה | חפש
sam22
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  Nov 30, 2006

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 823
מספר הודעות: 20208

 #8  נשלח: ג' 08/09/2015 22:18

תתחדש.

לא לסגור מכסה?
הפוך, לסגור ולפתוח כשצריך

_________________
העם דורש..... כל מיני דברים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
AlonGoldfiz (Alon Goldfiz)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Sep 08, 2015
הבעות תודה: 26
מספר הודעות: 141

 #9  נשלח: ג' 08/09/2015 22:24

sam22 כתב:
תתחדש.

לא לסגור מכסה?
הפוך, לסגור ולפתוח כשצריך


·לא לסגור בכלל בזמן שמשתמשים בגריל, לא באמת צריך מכסה בגרילים מקצועיים, המטרה היחידה שלו היא להגן מהגשם, שמש וכאלו.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
sam22
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  Nov 30, 2006

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 823
מספר הודעות: 20208

 #10  נשלח: ג' 08/09/2015 22:27

אני שמעתי, שדווקא רצוי אחרת.
אולי תלוי מה מכינים

_________________
העם דורש..... כל מיני דברים
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
YoniFridman (Yoni Fridman)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Aug 20, 2014

מיקום: חיפה
הבעות תודה: 12
מספר הודעות: 137

 #11  נשלח: ד' 09/09/2015 9:36

בוודאי שמומלץ לסגור את המכסה כי זה שומר על אחידות החום בצלייה. מעבר לכך, ישנן שיטות צלייה המחייבות מכסה סגור - למשל צלייה עקיפה של נתחים שלמים.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
keystone
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2007
הבעות תודה: 44
מספר הודעות: 1023

 #12  נשלח: ד' 09/09/2015 10:14

חברים,
אין צורך לסגור מכסה בגרילים הנ"ל - הם חזקים ושומרים על חום באופן מצויין.
סגירת מכסה באה לפצות על דברים אחרים, שפשוט לא קיימים בגרילים מקצועיים.

אני דווקא מעדיף מכסה שטוח יותר מהסטנדרטי, כי חוץ מלהיות כיסוי, אין בו שימוש ממשי.

לגבי ה broil king הנ"ל שראיתי שנדחף בכמה הודעות - זו לא אותה ליגה. חבל להזכיר את השם הזה במחיר הזה.

אבי נותן שירות נהדר.
כבר שנים שאני מפנה אליו אנשים - ההמלצה שלי היא ללכת לראות.
לא נתקלתי במישהו שראה גריל שלהם עובד ולא קנה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Oct 19, 2008
הבעות תודה: 50
מספר הודעות: 539

 #13  נשלח: ד' 09/09/2015 13:07

סגירת מכסה בגריל היא לא "צורך" היא שיטת בישול.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
keystone
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Nov 05, 2007
הבעות תודה: 44
מספר הודעות: 1023

 #14  נשלח: ד' 09/09/2015 13:12

agnostic כתב:
סגירת מכסה בגריל היא לא "צורך" היא שיטת בישול.

נכון - זו שיטת בישול שבינה לבין המושג גריל אין שום קשר.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
istarmini (יואב)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

הצטרף בתאריך:
  Jul 13, 2008
הבעות תודה: 1766
מספר הודעות: 15348

 #15  נשלח: ד' 09/09/2015 13:22

keystone כתב:
ציטוט:
...

נכון - זו שיטת בישול שבינה לבין המושג גריל אין שום קשר.
·



במנגל שברשותי הצליה מתבצעת במכסה סגור והתוצאות מדהימות וטעימות.

שצולים במכסה סגור החום עוטף את הבשר והצליה, פשוט איכותית .

מי שאוהב לעמוד ולהתבונן בבשר בזמן הצליה שירכוש גריל שעובד עם מכסה פתוח , שיש לו המון BTU
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד  1  |  2  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht