רשמים ראשונים מה GRILLGRATES של כרמל דיירקט

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
integral (פותח השרשור)
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 7899
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 312 פעמים
קיבל תודות: 543 פעמים

רשמים ראשונים מה GRILLGRATES של כרמל דיירקט

נושא שלא נקרא #1 

השרשור הזה בשביל MOLVY שביקש חוות דעת

היום הכנתי פעם ראשונה קבבים עתירי שומן (עשויים מהחתיכה שמשתלשלת מהסינטה בתוספת קצת בשר חזה שזה המתכון שחביב עלינו).

בשתי מילים עובד מצויין.

כמובן שחוות דעת מקיפה על איכות ועמידות אפשרית רק בעוד זמן לא קטן :)

כמו שתראה בתמונות, אין שריפה של הקבבים. מקסימום התפרצויות קטנטנות לשבריר שנייה משומן שמטפטף דרך החורים הקטנים שלא מזיזות לכלום ונכבות עוד לפני שהתחילו. הן גם קרו בתדירות זניחה.

לעומת זאת, ראה לדוגמא בתמונות מה קורה ששמים קבב אחד כזה על הרשת הרגילה (אתה יכול לתאר מה קורה כשהרשת עמוסה בכאלו).
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6716
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1308 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

תודה רבה על המידע

אכן נראה שעובד ממש יפה. חריכה ממש יפה של הקבבים.

איך העברת החום לבשר כי בכול אופן אתה מרים את הבשר כסנטימטר מעל לרשת

הבשר לא נדבק לצלעות של ה GRILLGRATES? ראיתי סרטון באינטרנט שהמבורגרים נדבקים.

בתיאבון!

integral (פותח השרשור)
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 7899
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 312 פעמים
קיבל תודות: 543 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

כולה עשיתי קבבים :) והם שמנים אז לא שמתי לב ליותר מדי הידבקות. בנוסף, גם טיפה שימנתי אותן לפני השימוש כפי שכתוב בהוראות. היום אעשה על זה גם כנפיים. התרווד המיוחד שמקבלים יחד איתן עוזר ונוח כמו שתראה בסרטון למטה. בכלל יש המון סרטים על זה ביוטיוב.

מבחינת העברת חום, לא חקרתי את זה מדעית, אבל הקבבים נעשו, לא לקח הרבה זמן והם לא נשרפו. הם גם יצאו כולם באותהמידת עשייה

החיסרון היחד הוא ששום דבר לא תופס את הפלטות לגריל, אז כדי לנקות אותן כשהן חמות צריך לדחוף אותן אל מול הקצה הרחוק של הגריל. בטל בשישים מבחינתי אל מול העובדה שפעם ראשונה לא צריך לעשות דוקטורט כדי לא לשרוף את הקבבים. למשל, בלי הגרייטס, הייתי צריך לעבוד על אש מינימאלית, עם מכסה פתוח וגם אז לא תמיד זה היה עוזר. עם הגרייטס לא הייתה שום בעיה לסגור את המכסה.


integral (פותח השרשור)
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 7899
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 312 פעמים
קיבל תודות: 543 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

פה יש השוואה של העברת החום ששאלת עליה:


integral (פותח השרשור)
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 7899
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 312 פעמים
קיבל תודות: 543 פעמים

נושא שלא נקרא #5 

יפה (Y) רעיון נחמד, אפשר להפוך אותם ולקבל פלנצ'ה :)


molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6716
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1308 פעמים

נושא שלא נקרא #6 

מדהים

ממש אותה העברת חום. יתרונות ללא חסרונות

תודה רבה על האינפורמציה

integral (פותח השרשור)
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 7899
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 312 פעמים
קיבל תודות: 543 פעמים

נושא שלא נקרא #7 

האמת שהרעיון די דומה לרעיון האינטגריל שיש בחלק מהגרילים של גרנדהול. האמת שהאפקט גם די דומה לרעיון של אינפרה רד.

https://www.carmeldirect.com/brands/gra ... 7%99%D7%94


היתרון הוא שככה יש את השניים. גם אופציה לסוג של אינטגריל/אינפרה רד וגם אופציה רגילה. והכי אהבתי את הרעיון של הפלנצ'ה :) קיצר, מגדיל משמעותית את הגמישות של הגריל ופותר את הבעיה של השריפות שהציקה לי. כשסיפרתי לטכנאי על הבעיה של השריפות ישר הציע אותן והאמת שצדק, זה באמת עושה רושם של שווה ביותר.

דרך אגב, אפשר גם פשוט להחליף את הרשתות המקוריות בגרילגרייטס, אבל אז מאבדים את הגמישות.

integral (פותח השרשור)
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 7899
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 312 פעמים
קיבל תודות: 543 פעמים

נושא שלא נקרא #8 

כמו שהבטחתי, כנפיים. שוב, אין שריפות

צריך לזכור שהדבר הזה חם מאוד ואפשר בקלות אם מגזימים לייבש את האוכל (כמו שהילדים שלי אוהבים :מבולבל: )
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

integral (פותח השרשור)
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 7899
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 312 פעמים
קיבל תודות: 543 פעמים

נושא שלא נקרא #9 

ועוד נגלה קטנה של קבבים :)

התרווד הזה עם הכיפוף הקטן בקצה גאוני.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6716
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1308 פעמים

נושא שלא נקרא #10 

עושה לי חשק לקנות. אני ככול הנראה אנסה לסנג'ר חבר שחוזר מארצות הברית להביא לי סט של שמונה כדי שיכסה את כל הגריל שלי.

מה ששכנע אותי זה הסרטון על העברת החום מחש יפה וככול הנראה גם פיזור החום יותר אחיד על פני כל צלעות ה GRILLGRATES

תודה על העדכונים

integral (פותח השרשור)
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 7899
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 312 פעמים
קיבל תודות: 543 פעמים

נושא שלא נקרא #11 

בהצלחה. זה לא שוקל הרבה.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5224
הצטרף: אוקטובר 2006
שם מלא: יוסי ביטון
מיקום: כפר יונה
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

נושא שלא נקרא #12 

מה העלות של התענוג ?

integral (פותח השרשור)
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 7899
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 312 פעמים
קיבל תודות: 543 פעמים

נושא שלא נקרא #13 


integral (פותח השרשור)
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 7899
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 312 פעמים
קיבל תודות: 543 פעמים

נושא שלא נקרא #14 

@taoyossi
·
רק לחדד, אני לא קניתי את זה במחיר שבאתר שלהם. כשאמרתי שהגעתי דרך הפורום קיבלתי מחיר אחר. שוב קרדיט לעופר ומרטין וכול העוסקים בדבר.

תיקון: חחח...עכשיו אני רואה ששינו את המחיר באתר :lol: לפורום הזה יש כוח.

integral (פותח השרשור)
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 7899
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 312 פעמים
קיבל תודות: 543 פעמים

נושא שלא נקרא #15 

הרעיון של הפלנצ'ה עובד יפה. המבורגרים, היה קל מאוד ומהיר להכין אותם, והכי חשוב לי, בדקתי אחד בדקתי את כולם. האחידות על הדבר הזה טובה מאוד למרות ששמתי אותו באמצע בין שני זוגות המבערים. אם הייתי עושה אותם שטוחים כמו שצריך ועם קצת יותר שומן גם הצריבה הייתה מושלמת לדעתי (מה שלא הפריע לאף אחד לטרוף אותם 8) ).
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”