השרשור הזה בשביל MOLVY שביקש חוות דעת
היום הכנתי פעם ראשונה קבבים עתירי שומן (עשויים מהחתיכה שמשתלשלת מהסינטה בתוספת קצת בשר חזה שזה המתכון שחביב עלינו).
בשתי מילים עובד מצויין.
כמובן שחוות דעת מקיפה על איכות ועמידות אפשרית רק בעוד זמן לא קטן
כמו שתראה בתמונות, אין שריפה של הקבבים. מקסימום התפרצויות קטנטנות לשבריר שנייה משומן שמטפטף דרך החורים הקטנים שלא מזיזות לכלום ונכבות עוד לפני שהתחילו. הן גם קרו בתדירות זניחה.
לעומת זאת, ראה לדוגמא בתמונות מה קורה ששמים קבב אחד כזה על הרשת הרגילה (אתה יכול לתאר מה קורה כשהרשת עמוסה בכאלו).
רשמים ראשונים מה GRILLGRATES של כרמל דיירקט
- integral (פותח השרשור)
-
- חבר שלא מהעולם הזה
- הודעות: 7899
- הצטרף: דצמבר 2005
- נתן תודות: 312 פעמים
- קיבל תודות: 543 פעמים
רשמים ראשונים מה GRILLGRATES של כרמל דיירקט
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6716
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1308 פעמים
- integral (פותח השרשור)
-
- חבר שלא מהעולם הזה
- הודעות: 7899
- הצטרף: דצמבר 2005
- נתן תודות: 312 פעמים
- קיבל תודות: 543 פעמים
כולה עשיתי קבבים והם שמנים אז לא שמתי לב ליותר מדי הידבקות. בנוסף, גם טיפה שימנתי אותן לפני השימוש כפי שכתוב בהוראות. היום אעשה על זה גם כנפיים. התרווד המיוחד שמקבלים יחד איתן עוזר ונוח כמו שתראה בסרטון למטה. בכלל יש המון סרטים על זה ביוטיוב.
מבחינת העברת חום, לא חקרתי את זה מדעית, אבל הקבבים נעשו, לא לקח הרבה זמן והם לא נשרפו. הם גם יצאו כולם באותהמידת עשייה
החיסרון היחד הוא ששום דבר לא תופס את הפלטות לגריל, אז כדי לנקות אותן כשהן חמות צריך לדחוף אותן אל מול הקצה הרחוק של הגריל. בטל בשישים מבחינתי אל מול העובדה שפעם ראשונה לא צריך לעשות דוקטורט כדי לא לשרוף את הקבבים. למשל, בלי הגרייטס, הייתי צריך לעבוד על אש מינימאלית, עם מכסה פתוח וגם אז לא תמיד זה היה עוזר. עם הגרייטס לא הייתה שום בעיה לסגור את המכסה.
מבחינת העברת חום, לא חקרתי את זה מדעית, אבל הקבבים נעשו, לא לקח הרבה זמן והם לא נשרפו. הם גם יצאו כולם באותהמידת עשייה
החיסרון היחד הוא ששום דבר לא תופס את הפלטות לגריל, אז כדי לנקות אותן כשהן חמות צריך לדחוף אותן אל מול הקצה הרחוק של הגריל. בטל בשישים מבחינתי אל מול העובדה שפעם ראשונה לא צריך לעשות דוקטורט כדי לא לשרוף את הקבבים. למשל, בלי הגרייטס, הייתי צריך לעבוד על אש מינימאלית, עם מכסה פתוח וגם אז לא תמיד זה היה עוזר. עם הגרייטס לא הייתה שום בעיה לסגור את המכסה.
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6716
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1308 פעמים
- integral (פותח השרשור)
-
- חבר שלא מהעולם הזה
- הודעות: 7899
- הצטרף: דצמבר 2005
- נתן תודות: 312 פעמים
- קיבל תודות: 543 פעמים
האמת שהרעיון די דומה לרעיון האינטגריל שיש בחלק מהגרילים של גרנדהול. האמת שהאפקט גם די דומה לרעיון של אינפרה רד.
https://www.carmeldirect.com/brands/gra ... 7%99%D7%94
היתרון הוא שככה יש את השניים. גם אופציה לסוג של אינטגריל/אינפרה רד וגם אופציה רגילה. והכי אהבתי את הרעיון של הפלנצ'ה קיצר, מגדיל משמעותית את הגמישות של הגריל ופותר את הבעיה של השריפות שהציקה לי. כשסיפרתי לטכנאי על הבעיה של השריפות ישר הציע אותן והאמת שצדק, זה באמת עושה רושם של שווה ביותר.
דרך אגב, אפשר גם פשוט להחליף את הרשתות המקוריות בגרילגרייטס, אבל אז מאבדים את הגמישות.
https://www.carmeldirect.com/brands/gra ... 7%99%D7%94
היתרון הוא שככה יש את השניים. גם אופציה לסוג של אינטגריל/אינפרה רד וגם אופציה רגילה. והכי אהבתי את הרעיון של הפלנצ'ה קיצר, מגדיל משמעותית את הגמישות של הגריל ופותר את הבעיה של השריפות שהציקה לי. כשסיפרתי לטכנאי על הבעיה של השריפות ישר הציע אותן והאמת שצדק, זה באמת עושה רושם של שווה ביותר.
דרך אגב, אפשר גם פשוט להחליף את הרשתות המקוריות בגרילגרייטס, אבל אז מאבדים את הגמישות.
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6716
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1308 פעמים
- integral (פותח השרשור)
-
- חבר שלא מהעולם הזה
- הודעות: 7899
- הצטרף: דצמבר 2005
- נתן תודות: 312 פעמים
- קיבל תודות: 543 פעמים
הרעיון של הפלנצ'ה עובד יפה. המבורגרים, היה קל מאוד ומהיר להכין אותם, והכי חשוב לי, בדקתי אחד בדקתי את כולם. האחידות על הדבר הזה טובה מאוד למרות ששמתי אותו באמצע בין שני זוגות המבערים. אם הייתי עושה אותם שטוחים כמו שצריך ועם קצת יותר שומן גם הצריבה הייתה מושלמת לדעתי (מה שלא הפריע לאף אחד לטרוף אותם ).
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור