סיר טיגון אוויר Morphy Richards ב530 שקלים עד הבית

ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
ArbelLevy983
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 10
הצטרף: פברואר 2017
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

מה אתה מכין בו מעבר לצ'יפס

נושא שלא נקרא #31 

עזי כתב:אצלנו הוא בשימוש מספר פעמים בשבוע (4-5 פעמים).
...
:-)

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1615
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 207 פעמים

נושא שלא נקרא #32 

יש לי בעיה אחת עם המכשירים הללו,
שמן (אמנם בכמות מועטה) ואוויר חם בסירקולציה במכשיר שמפזר את אדי השמן על כל מקום אפשרי במכשיר,
שזה אומר אורך חיים קצר של המכשיר, כי לאדי השמן יש תכונה להדבק בכל מקום שהאוויר לוקח אותם ולא ניתן לנקות את כל הכלי במדיח, רק את מה שנשלף.
קראתי את רוב התגובות על הפיליפס ב-BF, כשהיה המבצע, והיו שדיווחו שהמכשיר שרד בקושי שנה בגלל השמן שמצטבר בתוכו בשימוש יומי.
נראה שהמכשיר הופך עם הזמן למפגע בריאותי בעקבות השמן שמצטבר בתוכו וסירקולצית האוויר בזמן הבישול.
מאחר ויש לי את מכשיר הפפופקורן-פן הכתום הפופולארי אני מבין את הבעייתיות במכשירים הללו.
עושה רושם שעלות-תועלת-אורך חיים הוא נמוך מדי למכשירים הללו + הייפ בריאותי.
נראה שזה מתאים יותר לסטודנטים \ משכירים וכו' שאין להם תנור \ טוסטר אובן \ פלטה.

miki775
טרול
טרול
הודעות: 1844
הצטרף: אוקטובר 2015
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

נושא שלא נקרא #33 

minime כתב:יש לי בעיה אחת עם המכשירים הללו,
שמן (אמנם בכמות מועטה) ואוויר חם בסירקולציה במכשיר שמפזר את אדי השמן על כל מקום אפשרי במכשיר,
שזה אומר אורך חיים קצר של המכשיר, כי לאדי השמן יש תכונה להדבק בכל מקום שהאוויר לוקח אותם ולא ניתן לנקות את כל הכלי במדיח, רק את מה שנשלף.
קראתי את רוב התגובות על הפיליפס ב-BF, כשהיה המבצע, והיו שדיווחו שהמכשיר שרד בקושי שנה בגלל השמן שמצטבר בתוכו בשימוש יומי.
נראה שהמכשיר הופך עם הזמן למפגע בריאותי בעקבות השמן שמצטבר בתוכו וסירקולצית האוויר בזמן הבישול.
מאחר ויש לי את מכשיר הפפופקורן-פן הכתום הפופולארי אני מבין את הבעייתיות במכשירים הללו.
עושה רושם שעלות-תועלת-אורך חיים הוא נמוך מדי למכשירים הללו + הייפ בריאותי.
נראה שזה מתאים יותר לסטודנטים \ משכירים וכו' שאין להם תנור \ טוסטר אובן \ פלטה.
...
·רשמתי לך שהפטנט של הפיליפס לא משהו מיוחד
ממליץ לך על ה TEFAL.
עולם אחר לגמריי.
רק צריך לחכות לדיל טוב
ממליץ על הדגם עם 2 המגשים במקביל

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #34 

https://www.buzzfeed.com/michelleno/phi ... .fw4XrMgNR


יש לי מכשיר דומה של חברה מתחרה, בשימוש כבר מעל 3 שנים, עובד נפלא. למי שרוצה צ'יפס מעולה, שישתמש בצ'יפס המוכן הקפוא של חברת טוגן (עברתי 5-6 ברנדים עד שגיליתי שזה יוצא הכי טוב במכשיר הזה), להכין ישירות מהמקפיא על חום מקסימלי, ואחרי 10-15 דקות לפתוח ו"להקפיץ" (על מנת לערבב) כל כמה דקות, לומדים עם הניסון כל כמה זמן. יוצא פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים, מאוד מאוד קרוב לצ'יפס בטיגון עמוק.

Elwin
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 856
הצטרף: נובמבר 2016
נתן תודות: 369 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

נושא שלא נקרא #35 

לא חוכמה להכין צ'יפס קפוא...זה צ'יפס שכבר עבר טיגון. אתה לא חוסך פה כלום, וזה ממש לא מוצר "בריא".

miki775
טרול
טרול
הודעות: 1844
הצטרף: אוקטובר 2015
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

נושא שלא נקרא #36 

Elwin כתב:לא חוכמה להכין צ'יפס קפוא...זה צ'יפס שכבר עבר טיגון. אתה לא חוסך פה כלום, וזה ממש לא מוצר "בריא".
...
·בדיוק כך.
ההבדל בטעם בבישול במכשירים האלו הוא עצום בין טרי לקפוא.
צריך לבחור תפוח אדמה מזן טוב.וחשוב לייבש אותו היטב לפני הבישול באמצעות נייר סופג

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #37 

הנה החכם התורן הקופץ בראש. ומי אמר שזה בריא? למה להכניס לי מילים לפה? :roll:

כפי שציינתי זה טעים בדיוק כמו בטיגון עמוק, לא מצריך התעסקות בטיגון, מוכן הרבה יותר מהר, וקל להפליא להכנה. שום צ'יפס "ביתי" במכשירים הללו לא מתקרב לצ'יפס הזה בטעם ובפריכות, מהרבה הרבה בדיקות וניסיונות. בריא או לא, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

miki775
טרול
טרול
הודעות: 1844
הצטרף: אוקטובר 2015
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

נושא שלא נקרא #38 

Huber כתב:הנה החכם התורן הקופץ בראש. ומי אמר שזה בריא? למה להכניס לי מילים לפה? :roll:

כפי שציינתי זה טעים בדיוק כמו בטיגון עמוק, לא מצריך התעסקות בטיגון, מוכן הרבה יותר מהר, וקל להפליא להכנה. שום צ'יפס "ביתי" במכשירים הללו לא מתקרב לצ'יפס הזה בטעם ובפריכות, מהרבה הרבה בדיקות וניסיונות. בריא או לא, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
...
הובר
לא תורן
אבל לבטח יכול להתמודד מול הידע שלך בנושא......
ציפס קפוא,ולא משנה איזו חברה משווקת אותו,עובר תהליך שבסופו של דבר התוצאה הסופית שמתקבלת מבחינת טעם רחוקה מלהיות טעימה בהשוואה לציפס שמוכן במקום מתפוח אדמה טרי

ואתה גם חוטא למטרה
מי שרוכש את המכשיר הזה מתכוון להנות מהיתרונות שלו בנוגע לכמות השמן המועטה בעת הבישול,כך ששוב אני חוזר על זה שההצעה שלך בנוגע לציפס קפוא ומלא שמן לא משרתת את הייעוד של המכשיר
·

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4667
הצטרף: יולי 2008
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 856 פעמים

נושא שלא נקרא #39 

miki775 כתב:
...
...
מי שרוכש את המכשיר הזה מתכוון להנות מהיתרונות שלו בנוגע לכמות השמן המועטה בעת הבישול,כך ששוב אני חוזר על זה שההצעה שלך בנוגע לציפס קפוא ומלא שמן לא משרתת את הייעוד של המכשיר
·
...
·

ולא רק.
גם לנוחות הבישול. וההתעסקות יש פה משקל רב.

שים ושכח.
בלי שישרף לך הבית...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #40 

miki775 כתב:
...
...
הובר
לא תורן
אבל לבטח יכול להתמודד מול הידע שלך בנושא......
ציפס קפוא,ולא משנה איזו חברה משווקת אותו,עובר תהליך שבסופו של דבר התוצאה הסופית שמתקבלת מבחינת טעם רחוקה מלהיות טעימה בהשוואה לציפס שמוכן במקום מתפוח אדמה טרי

ואתה גם חוטא למטרה
מי שרוכש את המכשיר הזה מתכוון להנות מהיתרונות שלו בנוגע לכמות השמן המועטה בעת הבישול,כך ששוב אני חוזר על זה שההצעה שלך בנוגע לציפס קפוא ומלא שמן לא משרתת את הייעוד של המכשיר
·
...
·

אז פה אתה טועה, ולא משנה מה הידע שלך. צ'יפס מתפוח אדמה (צ'יפס "ביתי") במכשיר שכזה הרבה פחות טעים מהקפואים - מהרבה הרבה בדיקות ונסיונות. שוב, לא דיברתי על נושא הבריאות, זה שיקול אישי של כל אחד פה, לי המכשיר הזה חוסך המון התעסקות בהכנת "צ'יפס ביתי" ע"י קניה של הקפוא והכנתו בקלות מדהימה. לא מתאים לך? זכותך, יכול להיות שלאחרים כן יתאים.

miki775
טרול
טרול
הודעות: 1844
הצטרף: אוקטובר 2015
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

נושא שלא נקרא #41 

עדיין לא מאמין בציפס מוכן קפוא מכל סוג שהוא

Elwin
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 856
הצטרף: נובמבר 2016
נתן תודות: 369 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

נושא שלא נקרא #42 

למה להתגונן אבל? לא תקפתי אף אחד ולא הכנסתי מילים לפה של אף אחד.

אמרתי שזה מוצר לא בריא - לרוב הצ'יפס הקפוא מיוצר עם כמויות שמן אדירות, וזה אמרתי עבור מי שאולי לא יודע את זה וחושב לקנות סיר כזה מבחינה בריאותית ובתכל'ס לא להשיג פה שום אפקט. זה הכל.

עד היום נתקלתי בחבר'ה שמנסים לחסוך בשמן ולהכין מוצרים בריאים יותר בסיר טיגון ללא שמן, עכשיו אני רואה שגם יש אנשים שרוצים את המכשיר רק מבחינת הנוחות. לגיטימי, לא נכנס לשיקולים של אף אחד וזו לא הייתה הנקודה.

שוב - הנקודה הייתה שאין פה חיסכון בריאותי.

shluki
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 71
הצטרף: מאי 2007
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

נושא שלא נקרא #43 

ממליץ על המכשיר של טפאל,
אחרי 7 שנים עדיין משתמש בו לפחות פעם בשבוע, נורא נורא נוח להכין צ׳יפס כי הוא גם מערבב אותו, קניתי מתאם מיוחד של רשת שאפשר להניח עליה שניצלים אם רוצים למנוע עירבוב.
החיסרון היחיד הוא שהזרוע המערבבת בעלת נקודה רגישה בחלק הכי צר שלה. אחרי ארבע שנים נשברה, הזמנתי חדשה שפועלת עד עכשיו בלי בעיות :)

עכשיו שוקלים להזמין את הגדול יותר לכל המשפחה.
ignorance is bliss

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2335
הצטרף: פברואר 2007
נתן תודות: 156 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

נושא שלא נקרא #44 

Huber כתב: יש לי מכשיר דומה של חברה מתחרה, בשימוש כבר מעל 3 שנים, עובד נפלא. למי שרוצה צ'יפס מעולה, שישתמש בצ'יפס המוכן הקפוא של חברת טוגן (עברתי 5-6 ברנדים עד שגיליתי שזה יוצא הכי טוב במכשיר הזה), להכין ישירות מהמקפיא על חום מקסימלי, ואחרי 10-15 דקות לפתוח ו"להקפיץ" (על מנת לערבב) כל כמה דקות, לומדים עם הניסון כל כמה זמן. יוצא פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים, מאוד מאוד קרוב לצ'יפס בטיגון עמוק.
...
·ניסיתי היום בפיליפס הגדול יצא מעולה ואחיד למרות ששכחתי לערבב

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #45 

אבי, אם לא ציינתי אני מערבב רק שהמיכל מלא לגמרי, במיכל חצי מלא או פחות אכן לא חייב. שמח לראות שהיפ שלי עזר למישהו :wink:

שלח תגובה

חזור אל “Amazon Deals”