מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



סיר טיגון אוויר Morphy Richards ב530 שקלים עד הבית


עמוד 3 מתוך 4
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  הבא 
   פורומים > HT Deals > Amazon Deals
מחבר הודעה
b2k
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jul 15, 2008
הבעות תודה: 992
מספר הודעות: 4254

 #31  נשלח: ה' 02/03/2017 20:34

miki775 כתב:
ציטוט:
...

מי שרוכש את המכשיר הזה מתכוון להנות מהיתרונות שלו בנוגע לכמות השמן המועטה בעת הבישול,כך ששוב אני חוזר על זה שההצעה שלך בנוגע לציפס קפוא ומלא שמן לא משרתת את הייעוד של המכשיר
·
·

ולא רק.
גם לנוחות הבישול. וההתעסקות יש פה משקל רב.

שים ושכח.
בלי שישרף לך הבית...

_________________
הפלייליסטים שלי ב spotify
https://open.spotify.com/user/44cnozek8ga8d5nuar2s...

הפלייליסטים שלי ב deezer
https://www.deezer.com/he/profile/2203287904/playl...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2636
מספר הודעות: 44532

 #32  נשלח: ה' 02/03/2017 21:07

miki775 כתב:
ציטוט:
...


הובר
לא תורן
אבל לבטח יכול להתמודד מול הידע שלך בנושא......
ציפס קפוא,ולא משנה איזו חברה משווקת אותו,עובר תהליך שבסופו של דבר התוצאה הסופית שמתקבלת מבחינת טעם רחוקה מלהיות טעימה בהשוואה לציפס שמוכן במקום מתפוח אדמה טרי

ואתה גם חוטא למטרה
מי שרוכש את המכשיר הזה מתכוון להנות מהיתרונות שלו בנוגע לכמות השמן המועטה בעת הבישול,כך ששוב אני חוזר על זה שההצעה שלך בנוגע לציפס קפוא ומלא שמן לא משרתת את הייעוד של המכשיר
·
·

אז פה אתה טועה, ולא משנה מה הידע שלך. צ'יפס מתפוח אדמה (צ'יפס "ביתי") במכשיר שכזה הרבה פחות טעים מהקפואים - מהרבה הרבה בדיקות ונסיונות. שוב, לא דיברתי על נושא הבריאות, זה שיקול אישי של כל אחד פה, לי המכשיר הזה חוסך המון התעסקות בהכנת "צ'יפס ביתי" ע"י קניה של הקפוא והכנתו בקלות מדהימה. לא מתאים לך? זכותך, יכול להיות שלאחרים כן יתאים.

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Elwin
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Nov 20, 2016
הבעות תודה: 106
מספר הודעות: 856

 #33  נשלח: ה' 02/03/2017 23:50

למה להתגונן אבל? לא תקפתי אף אחד ולא הכנסתי מילים לפה של אף אחד.

אמרתי שזה מוצר לא בריא - לרוב הצ'יפס הקפוא מיוצר עם כמויות שמן אדירות, וזה אמרתי עבור מי שאולי לא יודע את זה וחושב לקנות סיר כזה מבחינה בריאותית ובתכל'ס לא להשיג פה שום אפקט. זה הכל.

עד היום נתקלתי בחבר'ה שמנסים לחסוך בשמן ולהכין מוצרים בריאים יותר בסיר טיגון ללא שמן, עכשיו אני רואה שגם יש אנשים שרוצים את המכשיר רק מבחינת הנוחות. לגיטימי, לא נכנס לשיקולים של אף אחד וזו לא הייתה הנקודה.

שוב - הנקודה הייתה שאין פה חיסכון בריאותי.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shluki
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  May 12, 2007
הבעות תודה: 5
מספר הודעות: 68

 #34  נשלח: שבת 04/03/2017 9:46

ממליץ על המכשיר של טפאל,
אחרי 7 שנים עדיין משתמש בו לפחות פעם בשבוע, נורא נורא נוח להכין צ׳יפס כי הוא גם מערבב אותו, קניתי מתאם מיוחד של רשת שאפשר להניח עליה שניצלים אם רוצים למנוע עירבוב.
החיסרון היחיד הוא שהזרוע המערבבת בעלת נקודה רגישה בחלק הכי צר שלה. אחרי ארבע שנים נשברה, הזמנתי חדשה שפועלת עד עכשיו בלי בעיות

עכשיו שוקלים להזמין את הגדול יותר לכל המשפחה.

_________________
ignorance is bliss
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
ra (אבי)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Feb 17, 2007
הבעות תודה: 110
מספר הודעות: 2194

 #35  נשלח: שבת 18/03/2017 13:38

Huber כתב:

יש לי מכשיר דומה של חברה מתחרה, בשימוש כבר מעל 3 שנים, עובד נפלא. למי שרוצה צ'יפס מעולה, שישתמש בצ'יפס המוכן הקפוא של חברת טוגן (עברתי 5-6 ברנדים עד שגיליתי שזה יוצא הכי טוב במכשיר הזה), להכין ישירות מהמקפיא על חום מקסימלי, ואחרי 10-15 דקות לפתוח ו"להקפיץ" (על מנת לערבב) כל כמה דקות, לומדים עם הניסון כל כמה זמן. יוצא פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים, מאוד מאוד קרוב לצ'יפס בטיגון עמוק.


·ניסיתי היום בפיליפס הגדול יצא מעולה ואחיד למרות ששכחתי לערבב
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2636
מספר הודעות: 44532

 #36  נשלח: א' 19/03/2017 13:16

אבי, אם לא ציינתי אני מערבב רק שהמיכל מלא לגמרי, במיכל חצי מלא או פחות אכן לא חייב. שמח לראות שהיפ שלי עזר למישהו
_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
(1) הבעות תודה: ra
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
b2k
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Jul 15, 2008
הבעות תודה: 992
מספר הודעות: 4254

 #37  נשלח: א' 19/03/2017 13:52

אני מכין ציפס מתפוחי אדמה לבנים , מקלף לבד. במכשיר של מרפי רצארדס.

שם קצת שמן ומערבב אותם.
יוצא סבבה לגמר'ה.

מערבב פעם או פעמיים בזמן הבישול כ 40 דקות לסיר מלא.

גם שם תפוחי אדמה שלמים וכל שאר הירקות ללא שמן. יוצא מעולה. רך ומבושל.




_________________
הפלייליסטים שלי ב spotify
https://open.spotify.com/user/44cnozek8ga8d5nuar2s...

הפלייליסטים שלי ב deezer
https://www.deezer.com/he/profile/2203287904/playl...


נערך בפעם אחרונה על-ידי b2k בתאריך א' 19/03/2017 14:27, נערך סך הכל פעם אחת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
detailer
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jul 14, 2007
הבעות תודה: 83
מספר הודעות: 1102

 #38  נשלח: א' 19/03/2017 14:13

b2k
לא טעמתי, אבל מהתמונה זה נראה בדיוק כמו הצ'יפס שאני מכין מהטוסטר אובן שלי שמזרים גם אוויר.
·יוצא טעים מאוד, אגב...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
shraga007
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Nov 06, 2005

מיקום: גן-יבנה
הבעות תודה: 246
מספר הודעות: 6360

 #39  נשלח: א' 19/03/2017 14:18

הסיר הזה להיט, אני עושה בו הכל.....
_________________
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
HTuser1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 10, 2015
הבעות תודה: 25
מספר הודעות: 480

 #40  נשלח: ג' 26/09/2017 7:48

רכשתי את הסיר של מרפי ריצארד המדובר והיום הכנתי את הציפס הראשון לפי המתכון בספר המתכונים ויצא לא משהו בכלל מבקש עצות לשיפור:

הצ'יפס הוכן מזן שמיועד לבישול ואפייה הושרה במים חצי שעה (האם זה באמת הכרחי) 20 דקות ב 200 מעלות.

למעלה יצאו חלקים שרופים למטרה הצ'יפס היה לא מבושל מספיק, הוספתי עוד 20 דקות ויצא הרוב חצי שרוף חצי לא מבושל.


אנא עוצו עצות להכנת צ'יפס במכשיר הנ"ל מתפוח אדמה בייתי?
איך? מה? כמה זמן? טמפ וכו... לקבלת צ'יפס קריספי מוזהב.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2636
מספר הודעות: 44532

 #41  נשלח: ג' 26/09/2017 8:18

בסירים הללו אתה חייב לערבב לפחות 1-2 פעמים (במנות גדולות אני מערבב אפילו יותר), אחרת חלק יוצא שרוף וחלק לא מוכן. בגלל זה לפני כחודש נתתי אותו מתנה ורכשתי את זה, שמערבב לבד:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01MQ2IHVY?tag=quabyvii-21&

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
HTuser1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 10, 2015
הבעות תודה: 25
מספר הודעות: 480

 #42  נשלח: ג' 26/09/2017 8:40

תודה אבל בכל זאת אני שואל לגבי המכשיר שקניתי המרפי ריצארד איך להכין צ'יפס פריך ומוזהב מתפוח אדמה טרי, האם זה אפשרי או שקניתי חתול בשק.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Huber (ערן)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  May 23, 2005
הבעות תודה: 2636
מספר הודעות: 44532

 #43  נשלח: ג' 26/09/2017 8:55

[quote="Huber"]בסירים הללו אתה חייב לערבב לפחות 1-2 פעמים (במנות גדולות אני מערבב אפילו יותר)/quote]

עניתי לך

_________________
ה FAQ - הכרחי לקרוא לפני פרסום תגובה בדילים המפורסמים על ידי:


https://www.hometheater.co.il/vt284213.html


"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות."
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
HTuser1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Feb 10, 2015
הבעות תודה: 25
מספר הודעות: 480

 #44  נשלח: ג' 26/09/2017 9:24

לפי המתכון בחוברת הוראות, חצי שעה וערבוב כל 10 דקות, אולי שמתי כמות גדולה מידי במיכל בגלל זה יצא שרוף חלקו ולא מבושל חלקו?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
תלתל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 04, 2011
הבעות תודה: 63
מספר הודעות: 382

 #45  נשלח: ג' 26/09/2017 9:28

Huber

ברוויל אחת החברות הטובות באמת והמעטות שנשארו.

ובכל זאת אשאל-חוץ מעירבוב אוטומטי,איך תוצאת האידוי-בישול?

ליאור
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > Amazon Deals עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2  |  3  |  4  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht