@קוביק
·
יש עכשיו מבצע של אפרטמנטו עם מטחנה של Obel Junior ב-6700.
בחלק מהמקומות מנסים להשתוות למבצע ועם קצת תוספת מוכנים לבוא לקראתך עם מטחנה אחרת גם.
אני מאמין שאפשר להגיע למחיר שאמרתי עם קצת מאמץ.
השאלה היא - בהנחה שאפרטמנטו ו- Expobar הן באותו מחיר, מה עדיף ?
ה- Expobar מכילה חלקים גנריים ואיכותיים ופחות קווירקים ייחודיים כמו ברוקט.
מה גם שבאפרטמנטו אין בידוד לדוד ואין שעון לחץ חליטה שזה מבאס.
מצד שני יש כאלו שטוענים שהטעם בכוס לא מושפע ממה שכתוב על הנייר ולכן יכול להיות שאפרטמנטו מצליחה למרות שכביכול אין לה בידוד / שעון חליטה וכו להוציא שווים טובים יותר.
הבדלים בין מכונות כניסה ל-E61
- yonika1 (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל
- הודעות: 85
- הצטרף: פברואר 2019
- מיקום: קרית אונו
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
@benk
·
אני אישית מעדיף מכונה חדשה ולא מכונה משופצת.
אם אני אקנה אקספובר, זה בכל מקרה יהיה מהם כי אני מאמין שאוכל לקבל מהם דיל טוב יחד עם ה- K3.
אני מאמין שהם מוכרים גם חדשות.
רק רוצה לוודא שבהנחה שהמחיר אותו דבר כמו האפרטמנטו שאני מבין שהיא מאוד מומלצת האקספובר לא נופלת ממנה ברמת התוצאה בכוס... העיצוב פחות משנה לי. למרות שתמיד כיף להסתכל על מכונה יפיפיה.
·
אני אישית מעדיף מכונה חדשה ולא מכונה משופצת.
אם אני אקנה אקספובר, זה בכל מקרה יהיה מהם כי אני מאמין שאוכל לקבל מהם דיל טוב יחד עם ה- K3.
אני מאמין שהם מוכרים גם חדשות.
רק רוצה לוודא שבהנחה שהמחיר אותו דבר כמו האפרטמנטו שאני מבין שהיא מאוד מומלצת האקספובר לא נופלת ממנה ברמת התוצאה בכוס... העיצוב פחות משנה לי. למרות שתמיד כיף להסתכל על מכונה יפיפיה.
·detailer כתב:@yonika1
לטמפרטורת החליטה יש השפעה על טעם האספרסו. במכונות דוד הטמפרטורה נשארת קבועה (עם הבדלים של מעלה) פחות או יותר במהלך כל החליטה, במכונת מחליף חום הטמפרטורה עולה במשך כמה שניות ואחר כך יורדת. מכאן נובע השוני בטעם (בהנחה ששאר המשתנים קבועים), אם לטובה או לרעה זה עניין אינדיבידואלי.
אל תתבלבל, אפשר להוציא שוטים נהדרים ממכונת מחליף חום וזאת באמת יכולה להיות הגשמת חלום לעומת מכונות דוד יחיד ללא ראש E61....
מה שהוא אמר