הבדלים בין מכונות כניסה ל-E61

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
yonika1 (פותח השרשור)
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 85
הצטרף: פברואר 2019
מיקום: קרית אונו
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

נושא שלא נקרא #31 

@קוביק
·
יש עכשיו מבצע של אפרטמנטו עם מטחנה של Obel Junior ב-6700.
בחלק מהמקומות מנסים להשתוות למבצע ועם קצת תוספת מוכנים לבוא לקראתך עם מטחנה אחרת גם.
אני מאמין שאפשר להגיע למחיר שאמרתי עם קצת מאמץ.
השאלה היא - בהנחה שאפרטמנטו ו- Expobar הן באותו מחיר, מה עדיף ?
ה- Expobar מכילה חלקים גנריים ואיכותיים ופחות קווירקים ייחודיים כמו ברוקט.
מה גם שבאפרטמנטו אין בידוד לדוד ואין שעון לחץ חליטה שזה מבאס.

מצד שני יש כאלו שטוענים שהטעם בכוס לא מושפע ממה שכתוב על הנייר ולכן יכול להיות שאפרטמנטו מצליחה למרות שכביכול אין לה בידוד / שעון חליטה וכו להוציא שווים טובים יותר.

yonika1 (פותח השרשור)
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 85
הצטרף: פברואר 2019
מיקום: קרית אונו
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

נושא שלא נקרא #32 

@benk
·
אני אישית מעדיף מכונה חדשה ולא מכונה משופצת.
אם אני אקנה אקספובר, זה בכל מקרה יהיה מהם כי אני מאמין שאוכל לקבל מהם דיל טוב יחד עם ה- K3.
אני מאמין שהם מוכרים גם חדשות.
רק רוצה לוודא שבהנחה שהמחיר אותו דבר כמו האפרטמנטו שאני מבין שהיא מאוד מומלצת האקספובר לא נופלת ממנה ברמת התוצאה בכוס... העיצוב פחות משנה לי. למרות שתמיד כיף להסתכל על מכונה יפיפיה.

ozeltzex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1648
הצטרף: יוני 2008
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 402 פעמים

נושא שלא נקרא #33 

detailer כתב:@yonika1

לטמפרטורת החליטה יש השפעה על טעם האספרסו. במכונות דוד הטמפרטורה נשארת קבועה (עם הבדלים של מעלה) פחות או יותר במהלך כל החליטה, במכונת מחליף חום הטמפרטורה עולה במשך כמה שניות ואחר כך יורדת. מכאן נובע השוני בטעם (בהנחה ששאר המשתנים קבועים), אם לטובה או לרעה זה עניין אינדיבידואלי.

אל תתבלבל, אפשר להוציא שוטים נהדרים ממכונת מחליף חום וזאת באמת יכולה להיות הגשמת חלום לעומת מכונות דוד יחיד ללא ראש E61.
...
·
מה שהוא אמר

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”