LONG STORY SHORT , חזרתי מחול אחרי טיול של שבועיים ויצא שנתקעתי בלי קפה .... עוד בשדה התעופה בפולין, הבנתי שאני בצרות, אז קניתי שם חצי קילו של פולי קפה שהומלצו לי ע"י המוכר ושהיה נראה כי הם על "הצד היקר" של הסקאלה...
חזרתי הביתה , מתרגש לנסות קפה חדש - פחחחחחחח. עוד ברמת הטחינה (קומפק K3) הבנתי שמשהו לא בסדר , כל ניסיון לשחק עם הדרגות - לא ממש צלח והקפה יצא , איך לומר? לא משהו. אפילו אשתי , ששותה רק הפוך - הבינה די מהר שיש תקלה...
LONG STORY SHORT #2 - מבועס מהניסיון הראשון , וממתין להזמנה מ NEGRO, מישהי שעובדת בבית קלייה צפוני (די נחשב ,לפי מה שהבנתי...) המליצה לה על מס' תערובות שהם קולים שם במקום והם סופר פופולאריות. נתתי אור ירוק לניסיון מס 2 (הבחורה הבטיחה לארגן עוד באותו הערב 2 חצי קילו ואני זרמתי...), הקפה הגיע , מעט כיוונים עם הטחינה ויצאתי לדרך.
אז ללא ספק מדובר בקפה יותר טוב מהקק* שקניתי בפולין, אבל באמת - ופה מגיע מילה טובה למר NEGRO - מאוד מעריך את מה שאתה עושה שם - אני את הניסיונות שלי סיימתי.
הקפה יוצא בסדררר...אבל פה זה נגמר פחות או יותר. הקפה של NEGRO (קולומביאני) יוצא מושלם - אני קורא לו "זהב נוזלי" . אני מוציא שוטים של אספרסו בדיוק מופתי פעם אחר פעם ונהנה מכל לגימה.
אזזז , כמו שאמר לי הבחור שקניתי ממנו את המכונה שאני משתמש בה כיום ROCKET - "תחסוך לעצמך את מפח הנפש והנסיונות הכושלים ופשוט תזמין מנגרו..." . אני את הניסיונות שלי סיימתי כנראה.
שולח ממני אליך , מילה טובה וח"ח על קפה טוב , קונסיסטנטי וטעים. ממני יניב.