מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו :roll:

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
dizingof (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2518
הצטרף: אפריל 2005
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו :roll:

נושא שלא נקרא #1 

נראה אתכם מצליחים להזמין במבצע המתוקשר כל כך של 50% הנחה על כל התפריט בין השעות 18:00-21:00..
בערוץ 2 הם מסרו גירסא כי יש התנפלות על האתר (איך לא) והשרת קורס.. זה היה לפני כמה ימים .. :roll:
רק שעדיין המצב נשאר כזה.

אם זה לא ישראבלופ אני לא יודע מה כן.
במשרד הפירסום בטוח מרוצים עד השמיים , הצליחו להביא את עם ישראל לאתר דומינוס..
לא לקחו בחשבון שזה עלול להיות בומרנג מהתיסכול שהאתר עולה אך אינך יכול להזמין .

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 987
הצטרף: אפריל 2009
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו :roll:

נושא שלא נקרא #2 

dizingof כתב:נראה אתכם מצליחים להזמין במבצע המתוקשר כל כך של 50% הנחה על כל התפריט בין השעות 18:00-21:00..
בערוץ 2 הם מסרו גירסא כי יש התנפלות על האתר (איך לא) והשרת קורס.. זה היה לפני כמה ימים .. :roll:
רק שעדיין המצב נשאר כזה.

אם זה לא ישראבלופ אני לא יודע מה כן.
במשרד הפירסום בטוח מרוצים עד השמיים , הצליחו להביא את עם ישראל לאתר דומינוס..
לא לקחו בחשבון שזה עלול להיות בומרנג מהתיסכול שהאתר עולה אך אינך יכול להזמין .
...
המבצע הזה הוא חוצפה ישראלית במיטבה... במיוחד לאור העובדה שאני עדיין רואה את הפרסום באתרים גם לאחר שלכולם ידוע שיש כשל בביצוע.

הערה קטנה נוספת, יש לי מתכון מצויין לפיצה ביתית קלה להכנה וטעימה לא פחות מדומינוס, ברגע שמתחילים לעשות לבד, כבר לא צריכים את הטובות של אף אחד :pizza: :wink:

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
הודעות: 6782
הצטרף: נובמבר 2005
שם מלא: אורי שמאי
מיקום: שלומית (בונה סוכה)
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

אשתי מכינה את הפיצה הכי טעימה!

dizingof (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2518
הצטרף: אפריל 2005
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

גילוי נאות
בזמן שליחת ההודעה פה ב21:01 המסך בדפדפן עדיין הראה "טוען" את אתר דומינוס
2 דקות אחרי האתר "השתחרר" והחל לתפקד - לא ויתרתי ועשיתי הזמנה על אותו דף של 202 שח ואחרי אישור SMS ההזמנה הינה 101 שח.
בתיאבון ! :wink:

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3058
הצטרף: נובמבר 2006
שם מלא: רואי
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו :roll:

נושא שלא נקרא #5 

riji כתב: הערה קטנה נוספת, יש לי מתכון מצויין לפיצה ביתית קלה להכנה וטעימה לא פחות מדומינוס, ברגע שמתחילים לעשות לבד, כבר לא צריכים את הטובות של אף אחד :pizza: :wink:
...
למה אתה מחכה לשתף אותנו? :) (Y)
פיצה זה הדבר הכי טעים בעולם!

וגם פה יש חלוקה ברורה - יש את הפיציופילים שבשבילהם פיצה צריכה להיות דקה דקה, ולעולם לא יגעו בפיצה עבה. ויש את שאר העם, שאוהב את הפיצה שלו עבה כדי להרגיש שיש מה לאכול.
:lol: :lol: :lol:

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 987
הצטרף: אפריל 2009
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו :roll:

נושא שלא נקרא #6 

את הפיצה הזו אפשר לעשות דקה או עבה, איך שאתה מרדד זה יוצא, הרוטב העגבניות מצויין אבל לא חייבים לעשות אותו ואפשר להסתפק בכל פתרון אחר (רסק עגבניות מוכן, קטשופ וכו'...) הטריק היחיד הוא בשמרים המהירים, כאלה שמגיעים באריזת וואקום (כסופה לרוב) ונשמרים במקפיא להרבה זמן, לא עושים טריקים וקל מאוד להשתמש בהם ללא שום הכנה מוקדמת, כל השאר כיד הדימיון.

אהה וואלה, המתכון פרי של נסיונות רבים שלי אז כל שאלה תתקבל בברכה (מספיק ל- 2 פיצות עבות או 4 דקות):

:pizza:

מרכיבים:

לבצק

חצי קילו קמח לחם שטיבל 2 (בערך 3 וחצי כוסות)
כוס קמח רגיל לעבודת הלישה וההתפחה
כוס ורבע חלב (או חצי חלב / חצי מים)
2 כפות שמרים מהירים (הולנדיה) או כף וחצי שמרית
2 כפות סוכר
2 כפות פרמז'ן
2 כפות שמן זית
1 כף מלח

לרוטב

4-5 עגבניות
1 בצל בינוני
5-8 שיני שום
2 כפות קטשופ
רסק עגבניות רגיל או מתאים לפיצה
כפית חומץ בלסמי
כף אורגנו יבש
כף בזיליקום טרי או יבש
כף סוכר
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנת הבצק:

1.שמים את כל המרכיבים בקערה חוץ מהנוזלים והמלח, מערבבים (עדיף במיקסר במהירות הכי נמוכה) כדקה עד שניראה שכל המרכיבים מעורבבים היטב.
2.מוסיפים בזילוף איטי את הנוזלים למרכז ולאחר מכן לצדדים ושוב למרכז (עד שהבצק מתחיל להיווצר, בשלב הזה ניתן להוסיף גם את המלח).
3.ממשיכים לערבב עוד כ- 2 דקות במיקסר על המהירות השנייה או עד שהמיקסר מתעייף והבצק ניראה אלסטי ולא רטוב מידי.
4.מעבירים למשטח מקומח ולשים בין 5 ל- 10 דקות, חשוב ללוש היטב וחזק על מנת לקבל בצק גמיש אשר יתפח באופן אחיד.
5.מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשהים לשעה עד שעתיים (ניתן לזרז את התהליך ע"י שימוש במשטח חמים כלשהוא) עד שהבצק מכפיל את נפחו.
6.לשים בשנית (התפחה שנייה) כ- 5 דקות, חשוב לשטח בשלב הראשון את הבצק ולהוציא את האוויר. נשים את הבצק בקערה שוב למנוחה של כחצי שעה עד שעה.
7.בשלב הזה ניתן לחמם תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר (לפחות 200 מעלות צלזיוס), במידה ויש ברשותכם אבן שמוט, מה טוב, זה הזמן שלה להכנס לתנור, אחרת, השתמשו בתבנית מתכת איכותית שתימצא בתנור בזמן החימום.
8.נעביר את הבצק למשטח המקומח ונעזר במערוך או בידיים לרדד את הבצק עד כמה שניתן לצורה של עיגול. בשלב הזה מומלץ להעביר את הבצק לנייר אפייה או רשת שמשמשים להכנסתו לתנור החם על התבנית או האבן.
9.נמרח את הרוטב, נוסיף גבינת מוצרלה או פתיתי עמק, אפשר גם להוסיף פרמז'ן מגורר היטב, ירקות לפי בחירה, גבינות ואף עלי רוקט או בזיליקום.
10.יש לפזר היטב את הגבינה והירקות ולמחוץ מעט את הירקות והגבינה לתוך הבצק.
11.התנור התחמם לטמפרטורה המקסימלית (באבן שמוט לפחות שעה) והגיע הזמן להכניס את הפיצה.
12.בין 25 דקות ל- 8 דקות (אבן שמוט) והפיצה מוכנה, כמובן שניתן לראות זאת ע"י בעבוע הגבינה ושינוי צבע הבצק לחום.


אופן הכנת הרוטב:

1.הרוטב מצויין וניתן לבשל אותו או להכינו ללא בישול, במידה ורוצים שלא לבשל אותו מומלץ להשתמש בעגבניות קלופות.
2.מערבבים את כל המרכיבים במערבל מזון במהירות מקסימלית או חותכים את הכל דק דק ומעבירים לסיר.
3.לאחר הערבוב הראשוני ברוטב קר יש להעביר למקרר, אחרת, יש לחמם על אש בינונית כחצי שעה תוך כדי ערבוב ולבסוף לקרר במקפיא.
4.חשוב מאוד שהרוטב יהיה קר בזמן שנרצה להשתמש בו וקצוץ עד כמה שניתן יותר דק.
5.אם הרוטב בושל, ניתן לשמור אותו בהקפאה לפעם הבאה.

בתאבון!! אם בא לכם פיצה בכל הזדמנות, פשוט תקפיאו מגש, חימום קל בטוסטר אובן יאפשר לכם להגיע כמעט לאותה פיצה כמו במקור תוך כמה דקות של חימום ובכל רגע שיתחשק לכם.

urisavor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 908
הצטרף: ספטמבר 2009
מיקום: רחובות
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

נושא שלא נקרא #7 

אחלה מתכון. הערות בונות:
1‏)‏ לעצלנים ששביננו, ניתן לבצע כמעט את כל שלבי הבצק במכונת לחם (לא לשכוח להוציא מהבויידם לפני שמפעילים)
2‏)‏ לפיצופילים ביננו, לפי אגודת יצרני הפיצה הנפוליטני האמיתית, התנור חייב להיות ב475 מעלות (כן,צלזיוס!!!), והפיצה מוכנה בתוך 60 עד 90 שניות. יש עוד הרבה פרטים אחרים אבל לא אלאה אותכם.(מי שרוצה להתעמק, יוכל למצוא את התקנון בגרסתו האנגלית בלינק כאן:http://www.passion-4-pizza.com/vera-piz ... etana.html).‎ ‎ אני, בכל-אופן, מתכוון לבדוק זאת בקרוב.

HazooM
כתב
כתב
הודעות: 6805
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 958 פעמים

נושא שלא נקרא #8 

תנורים ביתיים אכן לא חמים מספיק בשביל להוציא פיצה פרופר, אבל זה לא אומר שזה לא יצא טעים או משהו כזה :wink:

urisavor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 908
הצטרף: ספטמבר 2009
מיקום: רחובות
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

נושא שלא נקרא #9 

מי הזכיר תנור ביתי?
זה מה שמצאתי באחד מאתרי יד שניה. כבר אצלי בבית מוכן להתקנה.
http://www.chefsrange.co.uk/italforni-f ... p-896.html
זה מסביר למה אין לי עדיין מגבר שפופרות, לא?

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 987
הצטרף: אפריל 2009
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

נושא שלא נקרא #10 

אבן שמוט עושה אחלה עבודה ועכשיו אחרי שחזרתי מאיטליה בפעם השנייה אני מוכן להתחרות גם בפיצריות שלהם עם המתכון שלי :-)

אבל תעדכן איך יוצאות הפיצות עם התנור החדש.

urisavor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 908
הצטרף: ספטמבר 2009
מיקום: רחובות
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

נושא שלא נקרא #11 

אבן שמוט אכן עושה עבודה נפלאה בתנור בדירה הישנה. בהחלט אעדכן (בעוד חודש...אם ירצה השיפוצניק). :pizza:

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 987
הצטרף: אפריל 2009
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

נושא שלא נקרא #12 

בהצלחה (Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 75267
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 638 פעמים
קיבל תודות: 4746 פעמים

נושא שלא נקרא #13 

טוב. ניסיתי את המבצע. לקח לי חצי שעה להשלים את ההזמנה - האתר שלהם גמגם קשות אך בסוף השלמתי את ההזמנה.

את הפיצה הזמנו היום ב׳ 19:30

הפיצה עדיין לא הגיעה (20:44 כרגע)

לפני כמעט שלושת רבעי שעה קיבלתי SMS שעוד 12 דקות השליח יגיע. או שהשליח הולך ברגל מירושליים או שמשהו באמת דפוק כאן.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 75267
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 638 פעמים
קיבל תודות: 4746 פעמים

נושא שלא נקרא #14 

התקשרתי שוב והפעם ברוב ששון ושמחה מנהל הסניף בכבודו ובעצמו הודיע לי על כך שהפיצות שלי ממתינות להן ולא לחשוש כי הן חמות...

אחרי שפעמיים אמרו לי שהן יצאו כבר מזמן לדרך כבר התקשתי להאמין לו.

ההזמנה בוטלה לרגל חגיגות השעה וחצי להזמנה.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
הודעות: 20360
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

נושא שלא נקרא #15 

לא סובל את הפיצה שלהם
ולא את פיצה האט שבדרך כלל נראית כמו אמבטיית שמן

אם אתם בתל אביב
ממליץ מאוד על פיצה בטא או בטא פיצה
הפיצה של אייסברג
ומזמן לא דגמנו את פיצה מטר, פעם היו לא רעים
העם דורש..... כל מיני דברים

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”