נראה אתכם מצליחים להזמין במבצע המתוקשר כל כך של 50% הנחה על כל התפריט בין השעות 18:00-21:00..
בערוץ 2 הם מסרו גירסא כי יש התנפלות על האתר (איך לא) והשרת קורס.. זה היה לפני כמה ימים ..
רק שעדיין המצב נשאר כזה.
אם זה לא ישראבלופ אני לא יודע מה כן.
במשרד הפירסום בטוח מרוצים עד השמיים , הצליחו להביא את עם ישראל לאתר דומינוס..
לא לקחו בחשבון שזה עלול להיות בומרנג מהתיסכול שהאתר עולה אך אינך יכול להזמין .
מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו :roll:
Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו :roll:
המבצע הזה הוא חוצפה ישראלית במיטבה... במיוחד לאור העובדה שאני עדיין רואה את הפרסום באתרים גם לאחר שלכולם ידוע שיש כשל בביצוע.dizingof כתב:נראה אתכם מצליחים להזמין במבצע המתוקשר כל כך של 50% הנחה על כל התפריט בין השעות 18:00-21:00..
בערוץ 2 הם מסרו גירסא כי יש התנפלות על האתר (איך לא) והשרת קורס.. זה היה לפני כמה ימים ..
רק שעדיין המצב נשאר כזה.
אם זה לא ישראבלופ אני לא יודע מה כן.
במשרד הפירסום בטוח מרוצים עד השמיים , הצליחו להביא את עם ישראל לאתר דומינוס..
לא לקחו בחשבון שזה עלול להיות בומרנג מהתיסכול שהאתר עולה אך אינך יכול להזמין ....
הערה קטנה נוספת, יש לי מתכון מצויין לפיצה ביתית קלה להכנה וטעימה לא פחות מדומינוס, ברגע שמתחילים לעשות לבד, כבר לא צריכים את הטובות של אף אחד
- roypeles
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3058
- הצטרף: נובמבר 2006
- שם מלא: רואי
- מיקום: תל אביב
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו :roll:
למה אתה מחכה לשתף אותנו?riji כתב: הערה קטנה נוספת, יש לי מתכון מצויין לפיצה ביתית קלה להכנה וטעימה לא פחות מדומינוס, ברגע שמתחילים לעשות לבד, כבר לא צריכים את הטובות של אף אחד...
פיצה זה הדבר הכי טעים בעולם!
וגם פה יש חלוקה ברורה - יש את הפיציופילים שבשבילהם פיצה צריכה להיות דקה דקה, ולעולם לא יגעו בפיצה עבה. ויש את שאר העם, שאוהב את הפיצה שלו עבה כדי להרגיש שיש מה לאכול.
Re: מבצע דומינוס פיצה - ישראבלופ במערומיו :roll:
את הפיצה הזו אפשר לעשות דקה או עבה, איך שאתה מרדד זה יוצא, הרוטב העגבניות מצויין אבל לא חייבים לעשות אותו ואפשר להסתפק בכל פתרון אחר (רסק עגבניות מוכן, קטשופ וכו'...) הטריק היחיד הוא בשמרים המהירים, כאלה שמגיעים באריזת וואקום (כסופה לרוב) ונשמרים במקפיא להרבה זמן, לא עושים טריקים וקל מאוד להשתמש בהם ללא שום הכנה מוקדמת, כל השאר כיד הדימיון.
אהה וואלה, המתכון פרי של נסיונות רבים שלי אז כל שאלה תתקבל בברכה (מספיק ל- 2 פיצות עבות או 4 דקות):
מרכיבים:
לבצק
חצי קילו קמח לחם שטיבל 2 (בערך 3 וחצי כוסות)
כוס קמח רגיל לעבודת הלישה וההתפחה
כוס ורבע חלב (או חצי חלב / חצי מים)
2 כפות שמרים מהירים (הולנדיה) או כף וחצי שמרית
2 כפות סוכר
2 כפות פרמז'ן
2 כפות שמן זית
1 כף מלח
לרוטב
4-5 עגבניות
1 בצל בינוני
5-8 שיני שום
2 כפות קטשופ
רסק עגבניות רגיל או מתאים לפיצה
כפית חומץ בלסמי
כף אורגנו יבש
כף בזיליקום טרי או יבש
כף סוכר
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנת הבצק:
1.שמים את כל המרכיבים בקערה חוץ מהנוזלים והמלח, מערבבים (עדיף במיקסר במהירות הכי נמוכה) כדקה עד שניראה שכל המרכיבים מעורבבים היטב.
2.מוסיפים בזילוף איטי את הנוזלים למרכז ולאחר מכן לצדדים ושוב למרכז (עד שהבצק מתחיל להיווצר, בשלב הזה ניתן להוסיף גם את המלח).
3.ממשיכים לערבב עוד כ- 2 דקות במיקסר על המהירות השנייה או עד שהמיקסר מתעייף והבצק ניראה אלסטי ולא רטוב מידי.
4.מעבירים למשטח מקומח ולשים בין 5 ל- 10 דקות, חשוב ללוש היטב וחזק על מנת לקבל בצק גמיש אשר יתפח באופן אחיד.
5.מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשהים לשעה עד שעתיים (ניתן לזרז את התהליך ע"י שימוש במשטח חמים כלשהוא) עד שהבצק מכפיל את נפחו.
6.לשים בשנית (התפחה שנייה) כ- 5 דקות, חשוב לשטח בשלב הראשון את הבצק ולהוציא את האוויר. נשים את הבצק בקערה שוב למנוחה של כחצי שעה עד שעה.
7.בשלב הזה ניתן לחמם תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר (לפחות 200 מעלות צלזיוס), במידה ויש ברשותכם אבן שמוט, מה טוב, זה הזמן שלה להכנס לתנור, אחרת, השתמשו בתבנית מתכת איכותית שתימצא בתנור בזמן החימום.
8.נעביר את הבצק למשטח המקומח ונעזר במערוך או בידיים לרדד את הבצק עד כמה שניתן לצורה של עיגול. בשלב הזה מומלץ להעביר את הבצק לנייר אפייה או רשת שמשמשים להכנסתו לתנור החם על התבנית או האבן.
9.נמרח את הרוטב, נוסיף גבינת מוצרלה או פתיתי עמק, אפשר גם להוסיף פרמז'ן מגורר היטב, ירקות לפי בחירה, גבינות ואף עלי רוקט או בזיליקום.
10.יש לפזר היטב את הגבינה והירקות ולמחוץ מעט את הירקות והגבינה לתוך הבצק.
11.התנור התחמם לטמפרטורה המקסימלית (באבן שמוט לפחות שעה) והגיע הזמן להכניס את הפיצה.
12.בין 25 דקות ל- 8 דקות (אבן שמוט) והפיצה מוכנה, כמובן שניתן לראות זאת ע"י בעבוע הגבינה ושינוי צבע הבצק לחום.
אופן הכנת הרוטב:
1.הרוטב מצויין וניתן לבשל אותו או להכינו ללא בישול, במידה ורוצים שלא לבשל אותו מומלץ להשתמש בעגבניות קלופות.
2.מערבבים את כל המרכיבים במערבל מזון במהירות מקסימלית או חותכים את הכל דק דק ומעבירים לסיר.
3.לאחר הערבוב הראשוני ברוטב קר יש להעביר למקרר, אחרת, יש לחמם על אש בינונית כחצי שעה תוך כדי ערבוב ולבסוף לקרר במקפיא.
4.חשוב מאוד שהרוטב יהיה קר בזמן שנרצה להשתמש בו וקצוץ עד כמה שניתן יותר דק.
5.אם הרוטב בושל, ניתן לשמור אותו בהקפאה לפעם הבאה.
בתאבון!! אם בא לכם פיצה בכל הזדמנות, פשוט תקפיאו מגש, חימום קל בטוסטר אובן יאפשר לכם להגיע כמעט לאותה פיצה כמו במקור תוך כמה דקות של חימום ובכל רגע שיתחשק לכם.
אהה וואלה, המתכון פרי של נסיונות רבים שלי אז כל שאלה תתקבל בברכה (מספיק ל- 2 פיצות עבות או 4 דקות):
מרכיבים:
לבצק
חצי קילו קמח לחם שטיבל 2 (בערך 3 וחצי כוסות)
כוס קמח רגיל לעבודת הלישה וההתפחה
כוס ורבע חלב (או חצי חלב / חצי מים)
2 כפות שמרים מהירים (הולנדיה) או כף וחצי שמרית
2 כפות סוכר
2 כפות פרמז'ן
2 כפות שמן זית
1 כף מלח
לרוטב
4-5 עגבניות
1 בצל בינוני
5-8 שיני שום
2 כפות קטשופ
רסק עגבניות רגיל או מתאים לפיצה
כפית חומץ בלסמי
כף אורגנו יבש
כף בזיליקום טרי או יבש
כף סוכר
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנת הבצק:
1.שמים את כל המרכיבים בקערה חוץ מהנוזלים והמלח, מערבבים (עדיף במיקסר במהירות הכי נמוכה) כדקה עד שניראה שכל המרכיבים מעורבבים היטב.
2.מוסיפים בזילוף איטי את הנוזלים למרכז ולאחר מכן לצדדים ושוב למרכז (עד שהבצק מתחיל להיווצר, בשלב הזה ניתן להוסיף גם את המלח).
3.ממשיכים לערבב עוד כ- 2 דקות במיקסר על המהירות השנייה או עד שהמיקסר מתעייף והבצק ניראה אלסטי ולא רטוב מידי.
4.מעבירים למשטח מקומח ולשים בין 5 ל- 10 דקות, חשוב ללוש היטב וחזק על מנת לקבל בצק גמיש אשר יתפח באופן אחיד.
5.מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשהים לשעה עד שעתיים (ניתן לזרז את התהליך ע"י שימוש במשטח חמים כלשהוא) עד שהבצק מכפיל את נפחו.
6.לשים בשנית (התפחה שנייה) כ- 5 דקות, חשוב לשטח בשלב הראשון את הבצק ולהוציא את האוויר. נשים את הבצק בקערה שוב למנוחה של כחצי שעה עד שעה.
7.בשלב הזה ניתן לחמם תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר (לפחות 200 מעלות צלזיוס), במידה ויש ברשותכם אבן שמוט, מה טוב, זה הזמן שלה להכנס לתנור, אחרת, השתמשו בתבנית מתכת איכותית שתימצא בתנור בזמן החימום.
8.נעביר את הבצק למשטח המקומח ונעזר במערוך או בידיים לרדד את הבצק עד כמה שניתן לצורה של עיגול. בשלב הזה מומלץ להעביר את הבצק לנייר אפייה או רשת שמשמשים להכנסתו לתנור החם על התבנית או האבן.
9.נמרח את הרוטב, נוסיף גבינת מוצרלה או פתיתי עמק, אפשר גם להוסיף פרמז'ן מגורר היטב, ירקות לפי בחירה, גבינות ואף עלי רוקט או בזיליקום.
10.יש לפזר היטב את הגבינה והירקות ולמחוץ מעט את הירקות והגבינה לתוך הבצק.
11.התנור התחמם לטמפרטורה המקסימלית (באבן שמוט לפחות שעה) והגיע הזמן להכניס את הפיצה.
12.בין 25 דקות ל- 8 דקות (אבן שמוט) והפיצה מוכנה, כמובן שניתן לראות זאת ע"י בעבוע הגבינה ושינוי צבע הבצק לחום.
אופן הכנת הרוטב:
1.הרוטב מצויין וניתן לבשל אותו או להכינו ללא בישול, במידה ורוצים שלא לבשל אותו מומלץ להשתמש בעגבניות קלופות.
2.מערבבים את כל המרכיבים במערבל מזון במהירות מקסימלית או חותכים את הכל דק דק ומעבירים לסיר.
3.לאחר הערבוב הראשוני ברוטב קר יש להעביר למקרר, אחרת, יש לחמם על אש בינונית כחצי שעה תוך כדי ערבוב ולבסוף לקרר במקפיא.
4.חשוב מאוד שהרוטב יהיה קר בזמן שנרצה להשתמש בו וקצוץ עד כמה שניתן יותר דק.
5.אם הרוטב בושל, ניתן לשמור אותו בהקפאה לפעם הבאה.
בתאבון!! אם בא לכם פיצה בכל הזדמנות, פשוט תקפיאו מגש, חימום קל בטוסטר אובן יאפשר לכם להגיע כמעט לאותה פיצה כמו במקור תוך כמה דקות של חימום ובכל רגע שיתחשק לכם.
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 908
- הצטרף: ספטמבר 2009
- מיקום: רחובות
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אחלה מתכון. הערות בונות:
1) לעצלנים ששביננו, ניתן לבצע כמעט את כל שלבי הבצק במכונת לחם (לא לשכוח להוציא מהבויידם לפני שמפעילים)
2) לפיצופילים ביננו, לפי אגודת יצרני הפיצה הנפוליטני האמיתית, התנור חייב להיות ב475 מעלות (כן,צלזיוס!!!), והפיצה מוכנה בתוך 60 עד 90 שניות. יש עוד הרבה פרטים אחרים אבל לא אלאה אותכם.(מי שרוצה להתעמק, יוכל למצוא את התקנון בגרסתו האנגלית בלינק כאן:http://www.passion-4-pizza.com/vera-piz ... etana.html). אני, בכל-אופן, מתכוון לבדוק זאת בקרוב.
1) לעצלנים ששביננו, ניתן לבצע כמעט את כל שלבי הבצק במכונת לחם (לא לשכוח להוציא מהבויידם לפני שמפעילים)
2) לפיצופילים ביננו, לפי אגודת יצרני הפיצה הנפוליטני האמיתית, התנור חייב להיות ב475 מעלות (כן,צלזיוס!!!), והפיצה מוכנה בתוך 60 עד 90 שניות. יש עוד הרבה פרטים אחרים אבל לא אלאה אותכם.(מי שרוצה להתעמק, יוכל למצוא את התקנון בגרסתו האנגלית בלינק כאן:http://www.passion-4-pizza.com/vera-piz ... etana.html). אני, בכל-אופן, מתכוון לבדוק זאת בקרוב.
- urisavor
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 908
- הצטרף: ספטמבר 2009
- מיקום: רחובות
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
מי הזכיר תנור ביתי?
זה מה שמצאתי באחד מאתרי יד שניה. כבר אצלי בבית מוכן להתקנה.
http://www.chefsrange.co.uk/italforni-f ... p-896.html
זה מסביר למה אין לי עדיין מגבר שפופרות, לא?
זה מה שמצאתי באחד מאתרי יד שניה. כבר אצלי בבית מוכן להתקנה.
http://www.chefsrange.co.uk/italforni-f ... p-896.html
זה מסביר למה אין לי עדיין מגבר שפופרות, לא?
- oferlaor
- מנהל
- הודעות: 75317
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: עפר לאור
- מיקום: מודיעין, ישראל
- נתן תודות: 640 פעמים
- קיבל תודות: 4750 פעמים
- oferlaor
- מנהל
- הודעות: 75317
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: עפר לאור
- מיקום: מודיעין, ישראל
- נתן תודות: 640 פעמים
- קיבל תודות: 4750 פעמים