פלנג'ר זה פלנג'ר - אם אתה באזור כפר סבא או פתח תקווה אני אתן לך לניסיון.
לא נראה לי שרשת סנון תעשה משהו כי היא לא צפופה בכלל.
ניסיתי את השיטה של דעה ויש בה כשל לוגי מובנה.
אם מורידים את הרשת אז המכסה סוגר את פתח המילוי לקפה...
אם מורידים חצי אז קשה לערבב את בקפה במים כי הכפית בקושי נכנסת.
גם אחר כך שמנסים לגרוף את הג'יפה החוצה צריך תמיד להוציא את הרשת בזוית מה שמשאיר גרגירים בפלנג'ר.
בקיצור - לא נראה לי.
האם כדאי לקנות פלנג'ר ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בכדי להטעין את הגרגרים צריך להעלות את הרשת, נגיד לשליש הדרך מלמעלה. יש מספיק מקום בין פתח הקנקן למכסה בכדי להכניס גרגרים ולמזוג מים.
עם כפית באמת לא נוח לערבב. תן לפרק היד ללכת במקומך - אפשר גם להניע את הקנקן בתנועות סיבוביות לערבוב.
גריפת הג'יפה התבצעה עם הרשת בניצב לדופן הקנקן.
אמנם חיכוך הרשת בקנקן נשמע כמו קולות חיזור ברווזיים, אבל זה גורם לי להרגיש אחת עם אמא טבע.
עם כפית באמת לא נוח לערבב. תן לפרק היד ללכת במקומך - אפשר גם להניע את הקנקן בתנועות סיבוביות לערבוב.
גריפת הג'יפה התבצעה עם הרשת בניצב לדופן הקנקן.
אמנם חיכוך הרשת בקנקן נשמע כמו קולות חיזור ברווזיים, אבל זה גורם לי להרגיש אחת עם אמא טבע.
- truejoker (פותח השרשור)
-
- חבר מכור קשה
- הודעות: 5738
- הצטרף: יולי 2007
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
אם אני אקנה נייר לפילטר ואשים אותו על המסננת זה כן יעבוד ? כי אם כן אני אנסה את זהדבוטאנט כתב:פלנג'ר זה פלנג'ר - אם אתה באזור כפר סבא או פתח תקווה אני אתן לך לניסיון.
לא נראה לי שרשת סנון תעשה משהו כי היא לא צפופה בכלל.
ניסיתי את השיטה של דעה ויש בה כשל לוגי מובנה.
אם מורידים את הרשת אז המכסה סוגר את פתח המילוי לקפה...
אם מורידים חצי אז קשה לערבב את בקפה במים כי הכפית בקושי נכנסת.
גם אחר כך שמנסים לגרוף את הג'יפה החוצה צריך תמיד להוציא את הרשת בזוית מה שמשאיר גרגירים בפלנג'ר.
בקיצור - לא נראה לי....
ולגבי מקום מגורי , אני גר בפריפריה , די רחוק מהאיזור שלך
- boren
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3777
- הצטרף: דצמבר 2009
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 493 פעמים
אם אתה משתמש בפילטר אז עדיף משפך. יש כאלה של חברת מליטה שיושבים ישירות על הספל, אבל אני לא יודע איפה ניתן לקנות אותם.
עריכה: חיפוש באינטרנט העלה את הדף הזה. המשפך שמופיע שם בתמונה דומה מאוד לזה שבו אני משתמש, אבל מיועד לקנקן. הדגם שמיועד לספל מעט קטן יותר.
עריכה: חיפוש באינטרנט העלה את הדף הזה. המשפך שמופיע שם בתמונה דומה מאוד לזה שבו אני משתמש, אבל מיועד לקנקן. הדגם שמיועד לספל מעט קטן יותר.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש ויש.. כשבאים לבחון זן חדש, אז בדר"כ זה מה שעושים, אם כי לא טחינה של טורקי אלא טחינה גסה יותר וקולים לרוב בהיר יחסית.דבוטאנט כתב:הם לא עושים בוץ וזהו בקאפינג?...
יצא לי לראות גם קאפינג שעושים בפרנץ' פרס.
אני מניח שאספרסו זו שיטה מאוד בעייתית, כי תהליך ההכנה יחסית מאוד לא עקבי ועשוי להשפיע על הטעם כמעט כמו זן הקפה ורמת הקלייה.