מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



הצלחתי לסנכרן כתוביות אבל משהו אחר השתבש


   פורומים > HTPC ומחשוב > חומרה PC + סטרימרים
מחבר הודעה
meor
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 04, 2005
מספר הודעות: 49

 #1  נשלח: ה' 21/09/2006 22:17
הצלחתי לסנכרן כתוביות אבל משהו אחר השתבש

סוףס סוף הצלחתי לסנכרן כתוביות לג'וב האיטלקי אבל ברגע שזה הצליח יצאו מסינכרון הקול והתמונה. הקול מקדים את התמונה בכשניה וזה די משגע אותי, עד שהצלחתי דבר אחד....

אני משתמש ב-MPC ואני לא מצליח לסנכרן מחדש את הקול והתמונה.
מישהו יודע איך לעשות את זה ?

תודה,
מאורי.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
guyezra
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

הצטרף בתאריך:
  Jan 06, 2005
הבעות תודה: 497
מספר הודעות: 32640

 #2  נשלח: ו' 22/09/2006 15:03

אני לא מבין מה הקשר בין שני הדברים, ניסית לקדד מחדש את הסרט עם כיתוביות?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
meor
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 04, 2005
מספר הודעות: 49

 #3  נשלח: ו' 22/09/2006 23:23

לא, פשוט אחרי שסינכרנתי, התחלתי לראות אתהסרט ואז ראיתי שפתאום התמונה והקול לא מסונכרנים ואני לא מוצא שום דרך לסנכרן ביניהם.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
guyezra
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

הצטרף בתאריך:
  Jan 06, 2005
הבעות תודה: 497
מספר הודעות: 32640

 #4  נשלח: שבת 23/09/2006 7:24

בהצגת הסרט בלי כיתוביות הבעיה קיימת?

איזה מחשב יש לך (CPU, זיכרון, כ. מסך)
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
meor
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 04, 2005
מספר הודעות: 49

 #5  נשלח: ד' 27/09/2006 22:36

סוף סוף יכולתי לבדוק את הענין.
טעיתי מה שכתבתי קודם - התמונה מקדימה את הקול בקצת.
זה קורה גם בלי כתוביות.

אני עובד עם amd 3000 socket 754
1 גיגה זיכרון ו-ATI RADEON 9600

יש איפשהו מדריך לסינכרון בין קול לתמונה ?

תודה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
meor
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 04, 2005
מספר הודעות: 49

 #6  נשלח: ד' 27/09/2006 23:32

הצלחתי אבל נראה לי שיש לי מלא בעיות עם הקובץ הזה אז vתייאשתי ממנו.
תודה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
meor
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jan 04, 2005
מספר הודעות: 49

 #7  נשלח: שבת 30/09/2006 22:59
עידכון / בעיה חוזרת

קובץ של סרט אחר - הוידאו מקדים את האודיו בחצי שניה בערך - גם ללא כתוביות.
מה שמעניין הוא שב-MPC וב- MV2PLAYER יש את הבעיה אבל כשאני צופה הסרט ב-THEATERTEK התמונה והקול מסונכרנים והכל בסדר אבל אז, כמובן, אין תרגום.

מישהו יודע מה קורה ?
תודה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
guyezra
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

הצטרף בתאריך:
  Jan 06, 2005
הבעות תודה: 497
מספר הודעות: 32640

 #8  נשלח: א' 01/10/2006 9:25

תנסה MPC, ZOOMPLAYER או BSPLAYER
ראה מאמר בנושא
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News...
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > חומרה PC + סטרימרים


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht