מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



גריל גז נפוליאון LE3 (בן 5 שנים), בשר נדבק לרשת בצורה לא סבירה


   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
Aviv943 (אביב)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד


הצטרף בתאריך:
  Apr 22, 2011

מיקום: ראשון לציון
הבעות תודה: 27
מספר הודעות: 454

 #1  נשלח: ב' 15/07/2019 17:31
גריל גז נפוליאון LE3 (בן 5 שנים), בשר נדבק לרשת בצורה לא סבירה

שלום,
יש ברשותי גריל גז LE3 עם רשת יצוקה. כל בשר שאני שם עליו אני צריך להלחם איתו כדי להפוך אותו.
הבעיה היא בעיקר עם עוף (חזה עוף/ פרגית).
לא משנה כמה אני ממתין שהרשת תתחמם
לא משנה כמה אני מנקה את הרשת (ניסיתי לשמן אותה וניסיתי בלי)
לא משנה כמה אני ממתין שהבשר יהיה מוכן (כבר הרבה מעבר ל OVERCOOKED)
פשוט נדבק. חזה עוף פשוט יוצא בחלקים.

האם רשת עשתה את שלה?
יש פתרונות?
מכין בשר על המנגל בערך 3-4 פעמים בשבוע ונורא קשה לעבוד ככה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
איינשטיין
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Oct 22, 2007

מיקום: קרית יאבוייה
הבעות תודה: 243
מספר הודעות: 7428

 #2  נשלח: ג' 16/07/2019 8:43

במקרים כאלה אני מורח קצת שמן על הבשר (בנוסף לשימון הרשת) לפני הנחתו על הרשת.
_________________
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Aviv943 (אביב)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד


הצטרף בתאריך:
  Apr 22, 2011

מיקום: ראשון לציון
הבעות תודה: 27
מספר הודעות: 454

 #3  נשלח: ג' 16/07/2019 11:18

כחלק מהתיבול אני תמיד שם שם זית ותבלינים על סטייק פרגית או חזה עוף, הם נדבקים לרשת בצורה כל כך קשה שהם פשוט יוצאים בחתיכות וצריך לגרד אותם מהרשת.

חשבתי שאולי הציפוי כבר הלך וצריך להחליף רשת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 969
מספר הודעות: 5736

 #4  נשלח: ג' 16/07/2019 12:09

לפי מה שאתה כותב אני מבין שהתופעה התחילה לא מזמן ושבעבר הבשר לא היה נדבק

מציע לך להתקשר ל"כרמל דיירקט" שהם היבואנים של המותג ולהתייעץ איתם.

יש להם יופי של שירות והם מאוד מקצועיים אני מאמין שהם ידעו הכי טוב מה צריך לעשות

גם לי יש גריל של נפוליאון ואני גם נושק ל 5 שנים ואני מאוד מרוצה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
avidror
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  May 02, 2006
הבעות תודה: 8
מספר הודעות: 224

 #5  נשלח: ג' 23/07/2019 13:08

גם לי יש גריל נאפליון - מאוד מרוצה
הרגשתי שאני לא מסופק מהרמה שאני מגיע אליה
הרמתי טלפון לכרמל דיירקט וסיפרתי להם
סגרנו שיבואו אליי הבייתה להדרכה הכנתי בשר מבעוד מועד, אחלה הדרכה ואחלה בשר יצא
דרך אגב אני רק מנקה את הרשת ומרסס ספריי שמן זית, ההדבקה של הבשר לפי הבנתי היא משום שלא החל תהליך ההתקרמלות
ז"א אתה הופך מוקדם מידי
אבל קטונתי, דבר עם כרמל
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
sam22
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  Nov 30, 2006

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 823
מספר הודעות: 20219

 #6  נשלח: ד' 24/07/2019 14:46

avidror
·

בהחלט נשמע כמו הפיכה מוקדמת
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 969
מספר הודעות: 5736

 #7  נשלח: ד' 24/07/2019 15:06
Re: גריל גז נפוליאון LE3 (בן 5 שנים), בשר נדבק לרשת בצורה לא סבירה

Aviv943 כתב:
לא משנה כמה אני ממתין שהבשר יהיה מוכן (כבר הרבה מעבר ל OVERCOOKED)


·הוא בפירוש כתב שהוא לא הופך מוקדם מידי

לכן אני פסלתי את האופציה של היפוך מוקדם

וייעצתי לו להתייעץ עם כרמל דיירקט
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
Aviv943 (אביב)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד


הצטרף בתאריך:
  Apr 22, 2011

מיקום: ראשון לציון
הבעות תודה: 27
מספר הודעות: 454

 #8  נשלח: ד' 24/07/2019 23:45

אחרי שיחה עם כרמל, נאמר שיתכן והרשת עשתה את שלה כבר לאחר 5 שנים.
הוצעה לי רשת חדשה מיציקת אלומיניום שהיא יקרה יותר מיציקת ברזל ( טוענים שלא עושים יותר יציקות ברזל) בסביבות 500 שקלים (לא זוכר את המחיר המדויק)

לא החלטתי מה לעשות עדיין.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
lasik
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jul 21, 2010
הבעות תודה: 198
מספר הודעות: 1730

 #9  נשלח: ה' 25/07/2019 9:37

Aviv943
·
האם אתה מנקה את הרשת עם מברשת פלדה\ברזל?
במידה וכן, אולי הסרת את הציפוי שאמור למנוע ההדבקה.
ניתן לרכוש הרשתות המקוריות, אולם גם לבדוק חלופיות, מנירוסטה, במידה המתאימה.
לדוגמא כאן
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 969
מספר הודעות: 5736

 #10  נשלח: ה' 25/07/2019 11:15

Aviv943 כתב:
אחרי שיחה עם כרמל, נאמר שיתכן והרשת עשתה את שלה כבר לאחר 5 שנים.
הוצעה לי רשת חדשה מיציקת אלומיניום שהיא יקרה יותר מיציקת ברזל ( טוענים שלא עושים יותר יציקות ברזל) בסביבות 500 שקלים (לא זוכר את המחיר המדויק)

לא החלטתי מה לעשות עדיין.


·אני לא אוהב רשת מיציקת אלומיניום

לטעמי הכובד של הרשת הוא גורם דומיננטי באנרגיה שנאגרת ברשת וחורכת את הבשר בזמן שמניחים אותו על הרשת

לדעתי רשת אלומיניום לא תאגור מספיק אנרגיה לקבלת צליל ה "תססססס" המוכר שנגרם כאשר שמים בשר על רשת לוהטת ובעלת אנרגיה גדולה כך שהיא לא מתקררת מהר בגלל המגע עם הבשר החם

בשורה התחתונה, אני לא הייתי מחליף רשת ברזל עם רשת אלומיניום
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht