מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



תערובת מוקה קרם של ארקפה


   פורומים > קפה > תערובות קפה וקלייה ביתית
מחבר הודעה
detailer
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jul 14, 2007
הבעות תודה: 83
מספר הודעות: 1108

 #1  נשלח: ד' 13/11/2019 11:48
תערובת מוקה קרם של ארקפה

קניתי לפני כשבוע את תערובת הבית בבית הקלייה של ארקפה (150 ש"ח לקילו לעומת 200 בסניפים).
התערובת נקלתה באותו היום.

בבית, אני מצליח לקבל קפה לא רע בכלל, אבל לא מרגיש את הטעמים שאני מרגיש כשאני שותה קפה באחד מהסניפים שלהם.
ניסיתי לשנות טמפרטורה, פרופיל חליטה ועובי טחינה אך ללא הואיל.

מכונה: לליט ביאנקה, מטחנה: באראצה סטה.
מישהו יודע אולי מה הטמפרטורה ופרופיל החליטה המומלץ לתערובת הזאת?
או שההבדל נובע מהשימוש במכונה מסחרית לה מרזוקו/ סלייר לעומת מכונה עם ראש E61?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תערובות קפה וקלייה ביתית


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht